“Верховна зрада”: обрізання в стилі мілітарі. Атеїзм при владі

11 вересня 2011, 12:07
Власник сторінки
політолог
0
705

8 вересня 2011 року наша Верховна Рада прийняла в першому читанні проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо носіння форменого одягу, використання знаків розрізнення та символіки під № 4585, яким пани “служителі закону”

Ніколи не недооцінюйте тупість вашого супротивника” Тоні “Зуб-куля”

Є зло, гірше за саме зло

 8 вересня 2011 року наша Верховна Рада прийняла в першому читанні проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо носіння форменого одягу, використання знаків розрізнення та символіки під № 4585, яким пани “служителі закону” - Бевз В.А., Зарубінський О.О., Грицак В.М., Бобильов О.Ф., Кузьмук О.І. - прагнуть заборонити українцям носити одяг в стилі мілітарі, тризуб, патріотичні шеврони та кокарди, а також розп’яття. За порушення даного закону - тягнуть за собою попередження або накладання штрафу від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Як не дивно, але крім вище вказаних панів — одяг в стилі мілітарі носить з 5 млн. українців, а “символи релігійних общин” себто наприклад розп’яття майже 90% українців. Але цього дані депутати певно “не знали”, адже вони так заклопотані своєю “не легкою” роботою, що не мають часу глянути на “мізерний” український нарід. Принаймні так виглядає все зі сторони, а що якщо це не таке вже недобачання наших “верховних”? Чому після знищення українського війська пан Кузьмук, взявся за нищення патріотичного і релігійного настрою в українських громадян?

Ще в квітні, Янукович підписав законопроект про скорочення армії до 2012 року на 8 тисяч осіб, а недавно генерал-полковник Г.Педченко заявив про скорочення до 2015 року армії на цілих 40 тисяч осіб, що він пов’язує з “економічною ситуацією”. Певно пан Педченко не розуміє, що в Україні “жить стало лучше”. Тай, в скрутній ситуації держави збільшують свої війська, бо це шанс народу не вмерти голодною смертю, поки мажорики в кріслі розкошують.

Що найбільше, цікавий факт демонструється в пояснювальній записці до законопроекту, де вказують мету: демілітаризація суспільства і упередження злочинних дій з використанням форменого одягу. Хоч “демілітаризація” – термін, який передбачає відвід збройних сил з території, прилеглої до кордону держави, ліквідацію військових об’єктів тощо, тобто такі дії які здійснюють окупанти чи то загарбники на чужій території. Але цю вершину тупості наші окупанти з депутатських крісел вміло перевершили — заборонили й використання релігійних символів та державного гербу, державного прапору, всього того, що є святим для порядної людини. З чим цілком погоджується юридичний висновок до даного законопроекту В.І. Борденюка, який розкритикував даний законопроект, але на це не звертають увагу, ані його творці, ані голови комітетів, як наприклад А. Гриценко.

Але тупості на цьому не закінчуються, адже комітети, які працювали над цим законопроектом, крім інших — комітет з європейської інтеграції та регламентний комітет. Та цікавіше, буде якщо приглянутися до панів розробників. З яких пан Грицак співпрацює з державою Ізраїль, а інші пани з Російською Федерацією. Хіба не прекрасний тандем Масад-ФСБ? Щож до пана Кузьмука, то не варто нагадувати його “героїзм” з яким він “зенітно” знищив літак з туристами; сотні випадів на міністерському кріслі і те, як він розбазарив нашу армію, так що йому вистачило долярів на посаду міністра. Крім цього дані панове несуть відповідальність за нашу правоохоронну систему, адже саме вони напрацювали не один закон, який дозволяє владі мучити своїх громадян. Крім цього пан Бевз, заступник Балоги, був заступником тимчасової слідчої комісії, а також головував в комітеті з боротьби з корупцією, як бачимо безуспішно.

Тож, чого прагнуть дані панове регіонали та комуністи? Відповідь проста — знищити в українця патріотизм та духовність, закинути його в ярмо чужим деспотам і знищити всякий опір не угодній Богу владі. Панове комуністи, регіонали і вашоукраїнці — замість того щоб служити справедливості, служать нікому іншому як бісам, роблячи зі свого народу покірне бидло. Чому б їм не займатися як слід законодавчою боротьбою з корупцією, з нелегалами, проституцією і торгівлею рабами, яким займаються люди, які законно але не справедливо натягають мундир? Але вони ніколи не служили справедливості, бо та б їх змусила розслідувати наприклад справу з розповсюдження порнографії, якою займалися в клюбі єцівців-балог. Але цим атеїстам, які реставрують режим їх ідола Сталіна, до цих справ не має жодного діла. Як і їх предки, гнила чернь, яка 1000 років не сміла показуватися з північного “захолустя” Української держави, займалися грабіжництвом і людожерством, так і вони горді синки своїх предків пожирають тепер людей в духовному змісті даного слова. Адже їх бісить саме поняття Армія Української Самостійної Соборної Держави, їх бісить поняття український воїн, їх бісить будь-яке поняття, яке в своїй суті носить значення захисту справедливості своєї нації. Бо вони є злом і дії їхні, а не пусті слова виказують їх справжню сутність, як і сутність всякої такої влади, яка заслуговує лишень одного — квитка в одну сторону до пекла!

Слід будь-яким чином недопустити прийняття даного законопроекту, який б’є по Україні і її майбутньому. Країна без війська, це гірше ніж армія без держави, бо остання ще може здійснити реванш. Держава, де не поважають військових — ніколи не буде поважати свій нарід. Держава, де чиновники без військових чи будь-яких інших заслуг перед Справедливістю, нацепили ордени, медалі, а народу забороняють вшановувати славу своїх предків, бути подібним до героїв, поважити прапор і герб — є чужою своїм громадянам і окупантською по відношенню до них. Та вищі сили на нашому боці, адже поки нами керують панове, які не вирізняються розумовими показниками, в нас є надія, що десь вони стануть на граблі чи впадуть на власний меч. Та кажуть Ейнштейн стверджував, що в світі є дві безмежні речі — Всесвіт і людська тупість, а ще кажуть, що останню не слід недооцінювати...


P.S

Опитування на сайті ВР України, щодо прозорості її діяльности свідчить, що більше, як 31 000 осіб засвідчує що ВР діє не прозоро, ще 9 тисяч стверджують, що не зовсім.

http://portal.rada.gov.ua/rada/control/uk/poll/popup_poll_result?p_answer=152830&popupmode=true&p_question=36059&act=p_vote


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: справедливость,оборона,работорговля,восстания,влада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.