Если я попался вам навстречу..., значит вам со мной не по пути

21 листопада 2011, 21:41
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
621

А ми все продовжуємо за прищепленною звичкою йти одною дорогою, чекати та сподіватись.

Если я попался вам навстречу..., значит вам со мной не по пути !
Я вже десь висловлювався про вдало прищепленне нам за часів "строительства светлого будущего" - утриманство.
Сиди, не рипайся та чекай , а законна влада вже про тебе подумає та подбає.

Тепер часи вже геть інші. І влада "в законі", і часи веселі - "покращення вже сьогодни", а от щеплення нам пропонують таке саме - сиди та не рипайся.
Ну звісно, що терпцю у частини прищепленних бракує, бо хочеться всеж їм пожити тепер, а не потім, на хмарках. От і починають виставляти свої претензії, вже не до влади, а до оппозиції, тобто до таких самих - незгодних. І то не так робить оппозиція, і то не так...
А хто така оппозиція ? Такі самі люди , як і ми. Люди, які не поділяють позицію влади "в законі", незгодні з курсом, якім веде нас ця влада до "светлого покращення вже сьогодні"...
Які претензії ми можемо мати до оппозиції, до її дій, якщо це люди, що живуть серед нас ? і зтикаються з такими самими проблемами що і нас переслідують.
Одні скиглять, що вони вже дозріли, і требі тільки "прийти" та "зірвати той стиглий плід"... Дозріти може і дозріли, а от чи прозріли та порозумнішали ?, тут ще питання ! Бо якби порозумнішали, то вже давно самі б і організовались, і не треба булоб скиглити та просити когось очолити той "стиглий плід"
Багато дуже претензій і питань у "пересічних" до оппозиції. А у мене питання до пересічних - а що ви, особисто, робите для СВОГО покращення ?
Тимошенко в буцигарні, і вже нема кому очолити та повести за собою незгодних ...

А ви не пробували собі задати питання, а може то і є її "хоризма", що ВОНА може, а от у інших якось того... ні, потенція у них слабенька ?, і вистачає тільки на постьобатись над словом "вона".
Тут дехто дуже сподівається що ось ось зараз хтось прийде звідкись та все там очолить та поведе за собою, а декого навіть потяне разом з ліжком.
Ну і звісно, що Самі Розумні серед нас бачать та повсюди кажуть, що всі політики однакові та погані і треба бути проти всіх. Питання до них, самих-самих, а чому ви думаєте що ви сам-саміі розумні ? Які у вас на це підстави ?

Без жодних претензій на свою правоту та професійність написання своєї "писанини". З повагою.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.