З колін вони не встануть, ніколи !

25 листопада 2011, 07:09
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
655
З колін вони не встануть, ніколи !

Перед ким людина, яка має честь та гордість добровільно встає на коліна і для чого ?... А пам"ятаєте: "Донбас ніхто не поставить не коліна!". Навіщо? Він ніколи не вставав з колін.

Писав я це ввечері, після сюжету в новинах. Виставлю завтра вранці. Перечитаю, і якщо нічого в думках не змінеться за нічь, то виставлю. Тому, що зараз дуже емоції зашкалюють і можу бути необ*єктивним.


Привід до новини.
Донецьк. Біля будинку обл.адміністрації в наметі голодують протестуючи чорнобильці, яким влада не виплачує ( і не збирається цього робити, але протестуючі цього ще не знають ) пенсії, належні протестуючим за законом. Акція протесту в жодному випадку не має бути політичною - це "прохання-побажання" влади протестуючі покірно виконують (ляшка до уваги не беремо). На протестуючих ніхто з влади не звертає уваги, бо владі не до того. У влади багато інших, більш важливих проблем - загроза вибухів та тер.актів, футбол, деребан...короче - робота.
На допомогу та підтримку до неполітичної акції донецьких приєднались навіть чорнобильці з інших областей.
Організатори зовсім неполітичної протестної акції зовсім обділені увагою влади, а тому збираються всеж про себе нагадати неуважній владі, і тому приймають рішення самім піти на зустріч з головами обл.ради чи обл.дер. адміністрації.

Сюжет в новинах одного з каналів ТБ держави.
Організатори неполітичної акції протесту чорнобильців-дончан, яким влада не виплачує пенсії, заходять до приміщення обл. ради Донецька, з вимогою негайної зустрічі з головами влади у Донецьку та області. Їх звісно, що охоронці не пускають, хоча протестуючи кажуть, що то вони обирали того, з ким бажають зустрітись і мають на це право. Охоронцям це їх право разом з вимогою до сраки, а тому вимога плавно перетікає вже в прохання. І тоді вже "прохачам" та ж охорона пояснює, що голови не хочуть спілкуватись з ними, бо головам не до прохачів, бо у голів влади свої проблеми - тер.акти, футболи, деребани.

Кульмінація.
Організатори протесної акції, які вже готові на все заради своєї "перемоги", а тому, приймають рішення - встають на коліна, благаючи, щоб їх пропустили до Богів донецької влади, щоб хоть щось для себе випросити.

Рефлексія.(моя)
Перед ким людина, яка має честь та гордість добровільно встає на коліна і для чого ?
А хто завжди намагався поставити перед собою на коліна людей ?
Чи буде вона, та влада, поважати людей, яких поставила перед собою на коліна ?
Це мої риторичні питання, тільки щоб кожний подумав...

Чи будете ви поважати таких людей ? Я ні.
А у них були і інші варіанти прийняття рішення своїх дій ?
Так, були !
Можно було взагалі не ходити до божків, і чекати поки божки самі зійдуть...
Можно було розвернутись і піти геть ще на стадії своїх вимог...
А можно було спробувати і силою пройти, благо там не було багато охоронців, бо всі вони у відрядженні до столиці, де втихомирюють вже політичні протести.
Але вони прийняли рішення встати на коліна перед Богами влади.
Ви спитаєте чи засуджую я їх ? Ні, незасуджую, хто я такий, щоб засуджувати їх ? але мені було огидно на них дивитись.
І що ще до тих хлопців-чорнобильців - то вони все своє життя привчені жити на колінах перед владою, так і неспромігшись піднятись з колін. І це їх добровільний вибір.

Для всебічності інформації додам від себе, що влада,тепер вже київська, і вже в чергове пообіцяла, що з 1-го 01. 201? підвищать чорнобильцям пенсії. Нагадаю, що таж влада вже обіцяла українцям підвищити мінімальні пенсії та зарплати з 1-го 01.2010, 2011 і т.д. Не оминала влада своєю батьківською увагою і вчителів, лікарів, бюджетників своїми обіцянками.
 А повезло з грошенятами  тільки силовим структурам МВС. 

p.s. я маю можливість тут цей відео сюжет виставити, але мені цього не хочеться. Сподіваюсь що не знайдеться дурня, який скаже що це моя вигадка.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.