Саме аргументоване заперечення голодомору

26 листопада 2011, 17:57
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
607
Саме аргументоване заперечення голодомору

А для де-кого голодомору і геноциду не було. І вони по своєму праві...

Фрагмент інтервью з тими, хто все правдиво знає про ті часи -

кореспондент - " Розкажіть нам свої спогади про ті часи"

- " Голоду в ті часи насправді не було. Це просто вигадували ті, хто не хотів працювати та нелюбив радянську владу.
Продукти були. І продукти можно було купити чи отримати за місцем роботи. Як мені розказувала моя мама,то її тато (мій дідусь) постійно і багато різноманітних продуктів приносив додому.... голоду небуло.
Просто ті, хто не хотів працювати в колгоспах, і немали чого істи. А серед наших друзів та знайомих ніхто не голодував. Продукти були у всіх. Моя бабуся теж казала мені, що все це вигадка американців про голод в Україні. Ось так! "

кореспондент - " А ким був, тобто ким працював ваш дідусь в ті часи ?

 - " Мій дідусь завжди був відданий борець за радянську владу та комунізм, і він мав дуже багато нагород !!! А працював він в райкомі партії...головою. Тоді це було так небезпечно. Йому часто погрожували. Бабуся теж працювала в райкомі, правда я не пригадаю ким. Та це і неважливо. Головне, що вони з дідусем виростили та поставили на ноги своїх дітей. Всі вони - три доньки та два сини дуже вдячні за счастливе дитинство. А вже ми - іх внуки, шануємо та оберігаємо память про наших дідів." 

....без зайвих слів та коментарів. І
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.