Панові Яценюку: ми із Глузманом Вас вилікуємо!

29 листопада 2011, 09:45
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
737
Панові Яценюку: ми із Глузманом Вас вилікуємо!

Семен Глузман - людина, яку я дійсно поважаю і вважаю його не лише правозахисником, а й дійсно гарним психіатром, який зможе вилікувати весь наш політичний Олімп від психічних хвороб, які ним гуляють


Просто нашим політичним гравцям більше потрібна допомога фахових і грамотних психіатрів, аніж будь-кого іншого.


"Опозиційні сили, які не входять до Комітету опору диктатурі, мають приєднатися до створення єдиного списку кандидатів на мажоритарні округи від опозиції.

Про це повідомив лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк в ефірі 5 каналу, коментуючи створення об'єднаного опозиційного списку на виборах до Верховної Ради.

Відповідаючи на питання, як можна виставляти єдиного кандидата від опозиції, якщо є опозиційні сили, які не входять до Комітету опору диктатурі, політик заявив: "Це запитання до всіх інших опозиційних сил. Вони з ким?".

"Тут немає зараз третього кольору. Тут є чорне і біле", - уточнив він."

Очевидно, що після цих слів швидка психіатрична допомога і процес реабілітації стовідсотково необхідний Арсенію Петровичу Яценюку.

Я ще вчора уточнив панові Яценюку (може, він не знав?), хто він такий і де його місце. Очевидно, помічники Сєні і його "малєнькая стая" не донесли у вуха шефу нахбних фраз якогось вилупка Дмитрієва.

Однак, хотів би нагадати Арсенію Петровичу, що він - далеко не всемогутній, а його потуги стати лідером опозиції виглядають смішно на тлі його плазування перед владою. Окрім того, у пана Яценюка немає нормальної команди, окрім Пишного, а це значить, що Сєня - нічим не кращий від тих, кого він критикує.

Чого я згадав про Глузмана? Я просто подумав, що прес-служба "Фронту змін" зробить висновки із коментарів в інтернеті, проте після Іванни Коберник у Яценюка нема кому працювать. Так от. Психічні хвороби людини, яка претендує на роль якогось лідера якоїсь опозиції - це серйозна проблема. Більше того, це реальна загроза для майбутнього держави.

Яценюку усе ввижається чорно-білим. Вочевидь, окрім того, що він - психічно хворий, він ще й дальтонік. Ну, це його власна справа, Бог із ним. Не можна сміятися над хворими людьми!

Я звернувся до Семена Глузмана із пропозицією разом допомогти панові Яценюку почати лікування від психічних хвороб, які його мучають і від яких він каже дикі речі про опозицію і вибори.

Окрім того, ми з вами також поки що не почули вибачень від Арсенія Петровича за те, що він усіх нас з Вами назвав "проектами Януковича". Продовжую вимагати вибачень, бо можна ж організувати, шановний Арсенію Петровичу, й іншу акцію на манер Вашої: "Україна проти Яценюка". Невже усіх, хто Вас не любить, вважає вискочкою і недоробком, треба зараховувати до «ворогів народу»? І чим Ви тоді кращі від Колесніченка, Чечетова, Бондаренко та інших? Більше того, якщо Вам так вже не подобається те, що відбувається в Україні і Ви дійсно є опозицією - слухайте, здайте мандат народного депутата України, припиніть їздити кортежем, ходити із охороною і вести себе як невизнаний геній!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,кортеж,опозиція,вибори,народний депутат,влада,психіатрична експертиза
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.