Секс і політика.

11 грудня 2011, 17:01
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
482

В радянські часи сексу у нас небуло, а от фантазії сексуальні були завжди.....

Секс і політика.
Вже багато разів жована і пережована тема сексу в сесесері - чи він всеж був чи його небуло, напевно надоїла вже всім та і давно вже несмішить нас "совок", з його ідеологічними прибамбасами та замороками.

І якщо з наявністтю секса в ті часи ще можно сперечатись з ортодоксальними комуністами, то от сексуальні фантазії часів совка відомі напевно всім. Пригадуєте ту саму простеньку, і разом з тим таку цікаву розвагу тих часів у молоді і не тільки молоді , коли треба було читати заголовки статей в газеті - а уявляти собі статевий акт ?... (каламбурчик )
Ну ну ну, та вже не будьте такими цнотливими та не заперечуйте ( принаймі хоть собі ) що не робили цього хоть раз. Може той хто помолодше і справді непригадує такої "сексуальної розваги", тоді раджу спробувати та отримати певну "насолоду" від отриманних сексуальних фантазій, якими в молодості розважались ваші батьки, а може і дідусі з бабусями.
Порада - використовувати треба тільки радянські газети тих часів, бо сучасні такого еффекту вже не дають.
Ну були тоді таки часи, розваг інтелектуальних небуло, а тільки "планы пятилеток"... Не судіть нас строго.

Ну і тепер до головного.
Якого це рожна він тут стільки нагородив про секс та секс-фантазії спитаєте ви мене ?
А до того, що коли зараз читаєш оті всі заголовки в газетах, в інтернетних носіях інфи, в анонсах зомбоящика, то навіть не дуже сильно політ підковані обивателі зауважують, як ота пишуща братія аж зі шкіри вилазить, щоб притягнути увагу пересічного до своїх пусто-порожніж пісаній. Такий вже заголовок намагаються вигадати чи висмоктати для своєї писанини, щоб розігрались сексуальні фантазії у пересічного на прочитання того творчого сміття. А прочитає - плюється обдурений пересічний та отримує чергове розчарування у своїх надіях та фантазіях, вже не говорячи про втрачений марно час. А самі знаєте до чого веде розчарування та зневіра. На мій погляд так і виховують у нас отих політичних імпотентів.

 Самий простий приклад. Заголовок - " Вера Брежнева...Анни Лорак показали такое !..." А що власне показали ? так і хочеться спитати афтара сенсації.  Або почитайте заголовки навіть тут.

       p.s. Прошу вас не дуже ображатись на мене за використання такого гучного заголовку, щоб привернути вашу увагу до такої дрібнички.
Але політичних імпотентів з нас таки намагаються зліпити, і поки їм це вдається.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.