Недільна передсамітівська прогулянка Києвом

18 грудня 2011, 11:18
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
620
Недільна передсамітівська прогулянка Києвом

Вийшов прогулятися і одразу почав "прозрівати". Давно такого не бачив

Схоже, нам все-таки дадуть ту асоціацію з ЄС. Сьогодні у центрі Києва, навіть на маленьких вуличках типу Заньковецької, Станіславського чи Ольгинській стоять патрулі і навіть питають: куди ви йдете? Потім побачив, як доблесний майор МВС заглядав у вікна перших поверхів (чи не визирне звідтам дуло кулемета). Що ж так бояться? Навіть при путіні чи інших главах держав такого не було!

Йшов повз Майдан і побачив знову той дегенеративно ублюдський конус під назвою "Йолка" (попрошу, тільки з великої літери). Так от, стосовно Йолки. Раджу пройтися від Майдану трошки вгору до театру Франка. Там є декілька елітних бутіків коштовностей. Біля цих бутіків стоять дуже красиві дизайнерські ялинки із новорічних кульок, які набагато кращі, ніж офіційні їх побратимки. І я чомусь думаю, що і дешевші теж.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,ЕС,Новый год,Янукович,саммит,майдан,Йолка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.