КІРЕЄВ – ГЕЙ, ЯНУКОВИЧ-ШИЗОФРЕНИК, ТИМОШЕНКО НА ЗОНІ У ВЕЛИКОМУ АВТОРИТЕТІ!

31 грудня 2011, 02:21
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
879
КІРЕЄВ – ГЕЙ, ЯНУКОВИЧ-ШИЗОФРЕНИК, ТИМОШЕНКО НА ЗОНІ У ВЕЛИКОМУ АВТОРИТЕТІ!

Не можна забути і ремонт в СІЗО, який навмисно зробили для Юлії Тимошенко, щоб негативно налаштувати проти неї не лише увесь народ, а й увесь табір, який відбуватиме разом із нею покарання.

 

Не потрібно бути  дуже начитаному і знати усі тонкощі політичних ігрищ, щоб не бачити те, яка  безграмотна «проффесура» править «балом». Спочатку складалося враження, що Янукович просто боїться повернення кинутого ним бумерангу, та сьогодні, все стало на свої місця: відправивши до Харківської колонії відбувати 7-ми річне покарання Юлію Тимошенко, вже немає ніяких сумнівів, що таке рішення на передодні Нового року, може прийняти лише психічно хвора людина.

Політтехнологи та продажні перед кожною новою владою його власні радники, сподіваються на те, що їхніх недолугих рекомендацій народ не помітить. Прораховують кожну секунду, але так безграмотно, що інколи дивуєшся, хто  це там  такий «мудрий»? Хто це  так безсовісно  знищує державу, в якій жити їхнім же дітям?

Спочатку  довго обмірковували над тим, кого ж саме, поставити суддею у справі Тимошенко?Поставити чоловіка ? – страшно, бо Юлія Тимошенко має харизматичну манеру спілкування, до того ж дуже гарна, і жодна чоловіча стать не може «рівно дихати» по відношенню до неї. Поставити жінку, також побоялися, бо може зіграти жіноча солідарність. Тож, не спавши від безсоння ночами, все ж таки вирішили: «Поставимо гея», - гей ненавидить жінок.

 Всі хто у прямому ефірі спостерігав над судовим процесом, спочатку не могли збагнути, чому суддя Радіон Кіреєв постійно поводить себе, не лише дивно, а й з якоюсь незрозумілою зневагою до усіх жінок. З часом все з’ясувалося, у Кіреєва вкрали у гей-клубі гаманець. Не подумавши про наслідки, Кіреєв у паніці негайно звернувся до правоохоронців. Міліція ж, «по-доброму», вирішила поділитися  цією інформацією із журналістами. Навіть цей випадок говорить, про те,  що «міліція з народом». Про саму історію справжньої біди Кіреєва читайте далі ось за цим посиланням http://chitay.net/no-comments/ua-news-20508.html

Друга ж черга апеляційного суду. Судили не від своєї волі, кожен із них добре для себе розуміє, що психічнохворий диктатор, може зробити із їхніми родинами що завгодно.

Не можна забути і  ремонт в СІЗО, який навмисно зробили для Юлії Тимошенко, щоб негативно налаштувати проти неї не лише увесь народ, а й увесь табір, який відбуватиме разом із нею покарання. Янукович сподівається на те, що ув’язненні, які, також, мають можливість дивитися телевізор, після того, як побачать, як «шикувала» Тимошенко, будуть готові її «порвати» за це, але він не врахував одного, що люди на «зоні» все дуже добре розуміють,  і за таку підставу, якщо вже й говорити по-зоновські, то у подальшому  із Януковича буде «спрос». (Особисто мала телефонну розмову зі ув’язненими чоловіками на цю тему. Авт. )

І нарешті останній безрозсудливий панічний крок Президента: таємно, не повідомивши навіть родину, за день до Нового року  Тимошенко вивозять до в’язниці. Звісно, сам Янукович до цього не зміг би додуматися, скоріше за все, цей план йому розробили  його радники, які дуже добре прорахували, що люди зайняті, з’їзд опозиційних сил через свята не відбудеться, а після них напруга спаде.

Хоча, і в це важко віриться, за останньою інформацію під колонією до якої помістили Юлію Тимошенко збираються харківські опозиціонери, можливо саме Харків, і покаже Януковичу де «зимують раки», покрайній мірі, ми на це сподіваємося.

Ірма Крат

www. Svoboda-slova.net.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.