З Різдвом Христовим , вітаю усіх Християн ,та бажаю ВАМ Віри ,Надії , та Любові

09 січня 2012, 18:04
Власник сторінки
Інженер ЕКТ WWW.ANTIS.AT.UA
0
609
З Різдвом Христовим , вітаю усіх Християн ,та бажаю ВАМ Віри ,Надії , та Любові

Біблія книга знань та мудрості віків.

Біблія книга знань та мудрості віків.

Напередодні свята Різдва Христового хочу надати усім НАМ надію на прийдешній новий 2012 рік . Як би не важко було нам у житті та у думках , та маємо МИ не втрачати віру , віру у добро та справедливість . Віру у те що любов один до одного перемагає усі наші негаразди , та чвари. Новий рік то як народження дитятка , котрого назвали Ісус , як ми знаємо з Біблії його розіп’яли коли він став творити добрі справи для людей ,та для народу , знаючи наперед як і чим скінчилось його життя . Песимісти , атеїсти , комуністи , можуть сказати «його ж розіп’яли , чого ж святкувати його день народження ?» . Так розіп’яли і він знав про свою долю , та не піддався спокусі диявола , а пройшов свій земний шлях до кінця не зрадивши вірі Божій . Дуже легко виправдати свої гріхи тим що я, ми, не один грішу , а так роблять усі в країні , тай і у світі загалом. Та питання не у виправданні за скоєні гріхи , злочини , перед Богом та людьми , питання у ВІРІ . Якщо МИ віримо у Бога то маємо виконувати закони Божі , а це заповіді з книги Біблії , де просто та змістовно пояснено що за добро та зло , добрі та лихі учинки є зарплата Божа . Тому як не може бути такого що праця людини не оплачується гідно зробленої роботи , бо тоді втрачається бажання та мотивація до праці , коли нема гідної зарплати за роботу.

Біблія то не конституція , де закони прямої дії , а книга законів для спасіння душі людини . Наука маючи такі неймовірні здобутки так і не змогла знайти душу людини , тай не змогла заперечила її існування . Оце і є ВІРА коли людина приймає бездоказово на віру що є Бог та виконує його закони , та живе за ними . Та визнає що є і диявол , теж творіння Боже , як і людина , і робота у нього випробовувати наші людські душі на вірність законам Божим записаним у Біблії . Тай законів там котрі потрібно виконувати людям дуже мало для виконання, і самий головний закон :

Возлюби ближнього свого , як себе самого !

Такий короткий закон котрий спроможний уже завтра відродитись Україні як у моралі так і економіці , при умові що МИ будемо дотримуватись цього закону щодня від сьогодні . Любити ближнього то не творити йому зла , бути справедливим в оцінці його праці , мати терпіння до усіх негараздів у житті.

Єдине чого нам не слід робити це змішувати церкву та владу . У нас світська країна і не можливо надавати переваги владі будь якій церкві . Усі релігії світу не закликають до насильства один над одним , натомість усі релігії закликають до любові один до одного . І якщо хто заперечить що були і хрестові походи , тай так звана «війна віри» Мусульман є у світі , то невід Бога , то від людей котрі взяли на себе право трактувати слово Боже у Біблії . Бажання людини до влади ось головний гріх людини , тому як за нього приходиться платити власною душею дияволу .

Матв. 4:1-11 (частина , http://biblikos.org.ua/poshuk_za_zagolovkom.php?sta ttia_id=68 )

Диявол намагався ще раз схилити Ісуса до гріха. З такою метою він підняв Його на високу гору і показав Йому всі царства світу і їхню славу. Все, що є в світі чудового, диявол показав Ісусові: престоли, вінки, кораблі і військо, палаци і храми, врочисті святкування, розкішний одяг — все з'явилося на очах Ісуса, все це показав Йому диявол за одну мить. Але спокусник сказав так: «Все це я віддам Тобі, якщо Ти впадеш ниць переді мною, — все буде належати Тобі». Однак диявол сказав неправду, тому що все належить лише одному Богові. Сатана — брехун. Ісус відповів: «Відійди від Мене, сатана, бо написано: „ Господові Твоєму Богу вклоняйся і служи лише Йому Єдиному ”».

Побачивши, що йому не вдалося примусити Ісуса згрішити, диявол залишив Його.

Тому молю НАС усіх покаймося у гріхах наших , бо немає негрішних серед нас , і неважливо у кого гріхів більше чи менше , потрібно покаятись і більше не грішити . Бог милостивий , як батько завжди пробачає своїй дитині коли вона приходить з покаянням та вибаченнями .

Навчимося любити один одного та пробачати один одному .

З наступаючим святом усіх НАС в Україні тай у світі цілому .

5 січня 2012 Петро Побережний WWW.ANTIS.AT.UA

Фото: poetryclub.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.