ПР на чолі з Президентом Януковичем краде ГТС в України не викопуючи її із землі

09 січня 2012, 19:23
Власник сторінки
Інженер ЕКТ WWW.ANTIS.AT.UA
0
554
ПР на чолі з Президентом Януковичем краде ГТС в України не викопуючи її із землі

Для того щоб украсти газову труду ГТС її непотрібно викопувати на металолом , а просто «треба» усіх переконати , що вона ГТС нікому непотрібна, а є просто суцільний МЕТАЛОЛОМ .

Як вкрасти те що має довжину в тисячі кілометрів ? Та дуже просто , потрібно об’явити що це непотріб , непотріб ще й РЖАВИЙ , непотріб котрий може в зірватися тай загинуть люди, непотріб котрий потребує мільярдних капіталовкладень для підтримання його працездатності. Непотріб , непотріб, непотріб … Та як кажуть на Сході «сто раз скажи халва та у роті солодше не стане» . Тож від того що влада ПР , та КМ заявляє , що ГТС МЕТАЛОЛОМ від того залізо не ржавіє .

Маю запитання до влади загалом , а як та сталося що ВР за подання ПР списує 24 мільярди грн. приватним «структурам» , «структурам» котрі транспортують газ до користувачів . Якщо труба РЖАВА то по чому вини «структури» завтра будуть транспортувати газ ? То краще ті гроші було витратити на ремонт цих РЖАВИХ труб . Бо це так званні НЕОТРИМАНІ ПРИБУТКИ , за котрі засудили Тимошенко , і усього за 1,5 мільярди !!! По РЖАВІЙ трубі взагалі не піде газ усім користувачам України , а це уже НАЦІОНАЛЬНА ТРАГЕДІЯ шановна владо . Пане Президенте Янукович , якщо це дійсно правда і ГТС уся РЖАВА та аварійна то потрібно вводити надзвичайний стан в економіці України . Пам’ятаєте зовсім недавно «120-тисячний Алчевськ замерзає» , а зараз за заявами депутатів ПР труба РЖАВА і небезпечна, і замерзнути та зупинитись може уся Україна . Два роки ПР при владі , то за ці роки можливо було почати бодай частково ремонтувати ГТС , залізо в країні є , заводи по виробництву труб є, людей котрі не мають роботи мільйони в Україні , гроші 24 мільярди були . То В чім проблема , хтось хоче дешевий газ приватним «структурам» замінити , «здати в оренду» на ГТС України ? Після «здачі в оренду» ГТС зразу стане не РЖАВА ? Бо ніхто неговорить що її будуть модернізувати , а усі хочуть по ній тільки качати газ і усе .

Розумію що хтось начитався календарів Майя що у цьому році кінець світу , та навіщо нам той дешевий газ , грошей за той кінець не візьме ніхто , а якщо кінця не буде , то хто заплатить Україні не отримані прибутки ?

Брехня навіть на найвищих щаблях влади , котра підтверджена їхніми експертами , та їхньою громадкістю , завжди залишається брехнею . І 21 столітті сховати її , брехню неможливо . МИ на щастя ще не Білорусь де Інтернет заборонили , тай і там усе усі знають .

Шановні Українці сьогодні свято Різдво Христове , 2012 років тому родилась дитинка котра спасла усі наші душі від зла , з чим усіх НАС і вітаю . То давайте і МИ зараз народимось чесними людьми і не будемо один одному брехати як би то не було кому вигідно.

Бережімо Україні , бо це МИ самі себе бережемо , наше майбутнє ,майбутнє дітей та онуків .

8 січня 2012 Петро Побережний WWW.ANTIS.AT.UA

Фото : trubagaz.ru
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.