Хто хоче долучитись до відродження ІТ- виробництва у 2012 році ?

10 січня 2012, 09:11
Власник сторінки
Інженер ЕКТ WWW.ANTIS.AT.UA
0
486
Хто хоче долучитись до відродження ІТ- виробництва у 2012 році ?

Свята закінчуються пора розробляти плани на новий 2012 рік .

Очікувати що влада Януковича захоче зайнятись відродженням Радіо Електронної промисловості на Український підприємствах марна справа . Два роки обіцянок , а й досі усе радіо – електронне обладнання медицини , силових структур і т.д. закупляється з за кордону України , і усе за гроші з БЮДЖЕТУ країни …

Уривок статті про діяльність КМ Юлії Тимошенко http://nbnews.com.ua/blogs/10957/myblog/ осінь 2009 року , та ця тема актуальний і при прем’єрі КМ Азарові у 2012 р . :

«Що я маю «согласовувати з ЗАЦІКАВЛЕНИМИ ВІДОМСТВАМИ» ??? І де ті кляті відомства ніхто не пише…

Мінпромполітики , що НЕЗАЦІКАВЛЕНЕ ВІДОМСТВО в відродженні Радіо – Електронної промисловості ???

Так незацікавлене …

Пояснюю чому . А усе дуже просто .

Поки у НАС в Україні не випускаються будь яка кінцева продукція , є можливість за БЮДЖЕТНІ КОШТИ, з за кордону , «СЕКРЕТАРЯМ» КМ , через свої «хфірми» , закупляти усе. Ліки , комп’ютери , електро лампочки , радари, іграшки, інструменти , усі системи та види зв’язку, охоронні системи , системи контролю автомобілів, а про медичне обладнання та техніку ,то там взагалі на мільярди доларів проходе закупівля з за кордону. Гроші легально переходять через кордон України , до «чесних» СЕКРЕТАРІВ КМ та ЧИНОВНИКІВ , на їхні закордонні легальні рахунки .

То хіба можна «різати курку яка несе золоті яйця» ? …»

Багато розмов та законопроектів по відродженню ІТ – технологій було у ВР, у минулому 2011 році , і нідочого це не призвело. Агентство Владислава Каськова займається безкоштовними поїздками по закордонах за бюджетні кошти , сумно констатувати тай розчарований Одеською Академією зв’язку ім. Попова котра теж долучилась до агентства , і якби то самі розробили алгоритм Інтернет зв’язку для шкіл , а то теж закупляють з закордонну ліцензію , звісно ж за гроші з бюджету . Ось це усе що вони зробили на мої звернення ще на початку весни 2011 року , тобто прислали мені через 7 місяців листа де написали що грошей у них НЕМА НА ЦЕ . Та саме смішне що Владислав Каськів мені листа підписав будучи у Японії , де шукав інвесторів для України . Ось Так працюють наші СЕКРЕТАРІ…

Та проблема не у наших чиновниках , а я маю запитання до нас самих , ХТО МАЄ плани на майбутнє в Україні. Нам потрібно самим якось знаходити один одного , і разом знаходити шляхи як відродити радіо електронну промисловість . На сьогоднішні день саму над прибуткову галузь промисловості у світі . Маю деякі напрацювання, про них можна почитати на сайті WWW.ANTIS.AT.UA , розробив і алгоритм фінансування відродження промисловості , та маю проблему з грошима для старту . Якщо хто має гроші , знає інвесторів , та просто має бажання долучитися до цієї праці гукаю до усіх , з за задоволенням відповім на усі запитання та пропозиції . Запитання можливо надіслати через сайт та на адресу 21704@ukr.net .

Маю надію що здоровий глузд переможе і у влади Януковича , бо красти з бюджету уже нема що , тобто уже на усіх СЕКРЕТАРІВ невистачить … Тож потрібно відроджувати промисловість на Україні , тоді і красти не буде потрібно , бо заробітки лише з електронної книги FILIN величезні , а ще система мобільного зв’язку ANTI`S котра є конкурентом мобільному зв’язку та Інтернету зокрема , та має 320 мільярдів неповторних номерів , тобто 45 номерів на кожну людину на планеті Земля !

Чикаю на запитання та пропозиції . В кінці листа економічне обґрунтування електронної книги FILIN .

3 січня 2012 Петро Побережний WWW.ANTIS.AT.UA

P.S.

Економічне обгрунтування.

За одну робочу зміну у 8 годин ,при випуску 1000 штук електронної книги FILIN за зміну. Потрібна швидкість збірки та тестування 1 електронної книги «FILIN» , становить 28,8 секунди . Враховуючи вихідні субота , неділя та святкові дні ,в одному році робочих днів буде 255 . Тоді річний випуск складе 255 000 штук електронної книги «FILIN» .

Потреби в межах України до 10 мільйонів штук , не враховуючи потреби користувачів у зміні зовнішнього виду та функціональних можливостей. Взявши до уваги що надійна робота , гарантійний термін, радо електронного пристрою становить від 1 до 3 років , то за три наступні роки можливо поставити на ринок тільки України 10 мільйонів штук електронної книги FILIN.

При роботі у дві робочі зміни на день ,за 3 роки отримаємо 1530 робочих змін . Даний попит на електронну книгу FILIN можливо задовільними випускаючи за 1 робочу зміну 6536 штук. Нарік це 3 333 360 шт. Одну електронну книгу FILIN потрібно випускати за 4,41 секунди.

Ціна однієї електронної книги FILIN знаходиться в межах 700 – 1500 грн. Взявши середню ціну приблизно в 1000 гривень на одну електронну книгу FILIN отримаємо річний обіг коштів в 3.333 мільярди гривень . Приблизно 416 мільйонів доларів .

Взявши до розрахунку , що на оплату праці найманих працівників виділено 20% від обігу коштів . То на рік ця сума складе 670 мільйони гривень , при оплаті праці середньої зарплати в 5000 гривень на місяць, на рік буде в середньому 60000 гривень. Що дозволяє залучити 11167 працівників. Це становить в середньому 1.7 штук електронної книги FILIN на одного працівника в день .
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.