Нам в Україні потрібні «соціальні ліфти» для молодих політиків та експертів

09 січня 2012, 19:55
Власник сторінки
Інженер ЕКТ WWW.ANTIS.AT.UA
0
717
Нам в Україні потрібні «соціальні ліфти» для молодих політиків та експертів

Шановна Анно Безулик Ви єдина з ведучих політичніх програм хто сам підбирає теми програм та запрошує гостей , з усіх ТВ каналів України .

Маю до Вас прохання та вимогу , будь ласка будьте першими хто розпочне підготовку молодих політиків , експертів , журналістів , для їх професійного росту . Та саме головне щоб у нас в Україні були молоді люди здатні в майбутньому посісти керівні посади у державі. По правді мені цікаво дивитися вашу програму «РесПубліка» , особливо з сайту http://5.ua/respublika там у рекламних перервах політики від влади розповідають правду про стан країни . До речі пан Юрій Мірошниченко на ефірі сказав «важко чимись хвалитися , але ж треба хвалитись» . Та Ваші постійні гості уже не такі й молоді , більшість з них уже були і віце – примєрами , і міністрами , входили до опозиції і до влади майже десятки разів . Кожного разу будучи в опозиції розказували що треба робити , та критикували владу , а прийшовши до влади теж розказували що треба робити та хвалять що є доброго у країні за них . Та як і перші так і другі нічого не робили , і не роблять зараз ! Повторюю НІЧОГО НЕ РОБЛЯТЬ щоб Україна почала виконувати бодай закони котрі вони самі і прийняли . Мотивуючи це одним «Що зробиш таке життя» …

Пані Анно мені надоїло бачити постійно одні і ті ж «говорящі голови» . Котрі у випадку коли їх опоненти від опозиції заведуть у глухий кут своїми запитаннями , дають «геніальну», відповідь – «а що за вас не крали ??? » , і це є доказовим аргументом для них усіх , тема дискусії змінюється . Тобто почекайте , от вас оберуть до влади будете і ви красти з бюджету…

А я більше не хочу обирати до влади людей котрі будуть тільки красти у мене податки через бюджет. Тому закликаю Вас давайте Ви будете запрошувати молодих політиків , експертів , журналістів . На початку можливо вони будуть непереконливі у своїх доводах , так як у 20 років люди є амбітні , та мають ще надію на майбутнє. Тому потрібно давати їм майданчики щоб було де заявити про себе на загально державному рівні . Бо грошей на розкрутку реклами у них нема поки , тому і пишуть заявки для виїзду з за кордони України на заробітки . Та на жаль для України вони звідти не повернуться назад , а у нас при владі знову будуть ті ж «говорящі голови», і будуть не 15 років . Бо закон вони написали саме так , що хто народився у незалежній Україні зможе балотуватися на посаду Президента лишень тільки у 2026 році !!!

Пані Анно запрошуйте молодих підприємців , науковців ,профспілкових лідерів , МИ народ маємо бачити наше майбутню уже сьогодні , зараз , щоб якось могти допомогти їм як слово тай ділом у їх бажання до приходу до влади на Україні . Тай мати уяву яка у нас молода еліта котра прокладає собі майбутнє розумом та працею , а не кумівством , та причетністю до «сімї» та регіону.

Давайте збудуємо «соціальні ліфти» , створимо легальні шляхи для молоді у її бажанні, у керуванні країною, за загально людськими законами ,та Європейськими зокрема.

Дякую Вам пані Анно за Вашу працю для мене , та України загалом . Листа до Вас також опублікую на моєму блозі на NBnews під ім’ям PETR POBEREJNY , хочу побачити чи підтримує мене ще хто .

З новим 2012 роком , усього Вам найкращого , та творчих успіхів .

4 січня 2012 Петро Побережний WWW.ANTIS.AT.UA
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.