Народ, який макабрично зґвалтований владою!!

14 січня 2012, 05:47
Власник сторінки
Політик - громадський діяч
0
616
Народ, який макабрично зґвалтований владою!!

Народ, який макабрично зґвалтований владою!!

Ну що ж, нарешті починається Старий новий 2012 рік.Дуже хочеться побажати нашому терплячому українському народові щастя, здоров’я, сімейного благополуччя, творчих успіхів, натхнення й усього найкращого, щоб урешті-решт ми змогли себе відчути  європейським народом, щоб від’їжджаючи чи то в відпуску, чи то в відрядження  в будь-яку країну, ми б могли з гордістю сказати: ми – Українці! А хіба не ці слова нам заливає у вуха наша «Політична Каналізація» із різноманітних шпальт газет, журналів, політичних токшоу? За двадцять років незалежності, окрім дерибану бюджету (висловлюючись словами нашої ПолітКаналізації), нічого не зрушилось. А от терпіння, приниження я не бажаю вам, мої українці! Я вам бажаю прозріння! Я вам бажаю в цьому 2012 році нарешті спромогтись і вибрати народну владу! І така можливість у нас є, і це принаймні 225 депутатів в мажоритарних округах. Хоча вже сьогодні ми бачимо й чуємо, як ПолітКаналізація  з усіх щілин в один голос розповідає народу України про те, що політика ‑ це брудна справа, і залиште її нам, ми знаємо, що з нею робити, та й мажоритарні округи ми вже поділили між собою. Ось це - Влада, а ось це ми - об’єднана опозиція. І справді, подивившись на наше сьогодення, бачиш – так, вони знають, що треба робити! Узяти хоча б містечко Конча-Заспу, що під Києвом, – справді, одразу все видно. І така Конча-Заспа є в кожному регіоні нашої країни. Це місця, містечка, маєтки, де приховуються «кінці», де мешкає саме ця ПолітКаналізація. Вони вже протягом двадцяти років знають, куди рухається наша країна., та тримають це у великому секреті. Я пам’ятаю з дитинства радянський мультик, як півню штани обрізали. Так і нашу країну оця ПолітКаналізація обрізає. Дивлюсь я на головну ялинку й думаю, а чи взагалі здатні всі, хто зараз при владі, на щось, окрім дерибана бюджету? Хіба не можна було оголосити всім дитячим садкам, інтернатам, школам, щоб діти самі виготовили іграшки для головної ялинки України? І потім можна було б показати цю ялинку як заставку на центральних каналах України, і для цього не потрібні великі гроші. Я впевнений, це було б цікаво і дітям, і дорослим. Хоча я не можу сказати, що наша ПолітКаналізація зовсім не має фантазії. Наведу кілька висловів, які полюбляє вона вживати: минула злочинна влада, дерибан бюджету, нереальні обіцянки, бюджет проїдання, подвійні стандарти, безпрецедентний піар, заангажований, заполітезований, фальсифікація, махінація, корупція, правовий нігілізм, повільна воєнна інвазія, зáлежні політичних мерців на перехресті доріг, антинаукові аналогії, харкання жовчу політичних імпотентів,  політичний нігілізм опонентів, пересмикування фактів. Я запитав своїх друзів із Європейського Союзу, чи знають їхні громадяни стільки політичних висловів, скільки знає пересічний українець? На що почув дивну, але таку потрібну відповідь: Наші громадяни взагалі не знають навіть значення більшості наведених вами слів, вони просто працюють для того, щоб краще жити. А ми працюємо, щоб краще жила наша ПолітКаналізація.

Українці, якщо ви продали свій голос ПолітКаналізації, то тоді вона вам на абсолютно законних підставах продасть свої послуги, але вже як вибрана вами влада, а отже - дуже дорого!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.