Я, народ України обираю свою Владу по БІГМОРДІ.

25 жовтня 2012, 06:51
Власник сторінки
Політик - громадський діяч
0
309
Я, народ України обираю свою Владу по БІГМОРДІ.

Останні два дні агітації партій та кандидатів в народні депутати до ВР. Я, фактично ногами пройшов весь Шевченківський район, провів сотні зустрічей з громадою району. А це понад 10 000 мешканців р-ну

  Останні два дні агітації партій та кандидатів в народні депутати до ВР. Я, фактично ногами пройшов весь Шевченківський район, провів сотні зустрічей з громадою району. А це понад 10 000 мешканців району, серед яких лікарі, викладачі, науковці, студенти, і звичайні громадяни.
   Можу з повною відповідальністю сказати, що ситуація жахлива у Шевченківському районі, серці столиці, такі ж самі проблеми як і по всій Україні. Зрозуміло що це в першу чергу проблеми ЖКХ. Країна опинилась на межі колапсу звичайних повсякденних послуг які буцімто надають (ЖЕКИ).
   Але я хочу звернути увагу громадян країни, на те як вони обирають ті чи інші партії, або просто самовисуванців. Вибір складається лише з (бігборду) на якому: одні вже добилися Стабільності, інші їх Зупинять, треті їх Ударять, четверті йдуть Вперед хоча по усьому видно що це-саме назад, п’яті все Заберуть та Поділять і т.д.
   А скажіть буд ласка шановні українці, хоч один з цих політичних кружків до Вас прийшов у двір і відзвітував Вам, про те що зробив і головне чому не зробив? Відповідаю ні. Тоді скажіть будь ласка яке моральне право вони мають звертатись до Вас. А головне чи Ви громадяни України не вважаєте себе як мінімум приниженими за те що Ви шановні українці обираєте весь цей непотріб, лише дивлячись на їхні пики на (бігбордаг), або у розважальних програмах Шустера.
   Чи маєте Ви моральне право таким чином вирішувати долю своїх дітей та онуків. Кажу Вам – ні і ще раз ні.
   З повагою до Вас,
   Кандидат у народні депутати Верховної Ради України по одномандатному виборчому округу №223 у Шевченківському районі м. Києва
 Панченко Сергій Федорович.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.