В Україні 715 тисяч чиновників у владі на чолі з Президентом Януковичем.

16 січня 2012, 15:09
Власник сторінки
Інженер ЕКТ WWW.ANTIS.AT.UA
0
538
В Україні 715 тисяч чиновників у владі на чолі з Президентом Януковичем.

Звертаюсь до родин цих людей, батьків та їх дітей. Ваші діти та батьки зараз не мають часу читати Блоги , вони за наказом влади мають усі бути втягненні у злочині дії .

Та стати поза законом , щоб потім коли не буде уже цієї влади, вина за злочини була на усіх 715 тисячах СЕКРЕТАРЯХ , чиновниках.

Відповідати за злочин приходиться ЗАВЖДИ , це АКСІОМА життя , а за злочини проти невинних людей покарання не тільки людське , а ще й і Боже , за котре відповідають навіть правнуки злочинців. Нема жодного злочину котрий залишиться невідомим , лишень час відділяє від покарання . Звертаюсь до батьків та дітей цих 715 тисяч державних чиновників в Україні , ваші діти та батьки зараз змушені порушувати закони України. І як би потім вони не пояснювали НАМ що то не вони винні , а так наказав Президент Янукович, прем’єр Азаров , та інші НАЧАЛЬНІКИ . Та винні вони усі разом і в однаковій мірі . Закони України дозволяють не виконувати злочинні накази влади . Судді котрі приймають рішення після «дзвінка» з влади , медики котрі роблять «висновки» про які їх попросить влада , міліціонери котрі б’ють мітингувальників тому що їм наказав міністр з влади . Усі винні в порушенні закону і виправдатись любимою фразою «електорату розвиненого соціалізму» , «а що тільки я один порушую закон , так усі роблять» не вийде . Пояснення просте і дають його священики у церкві під час проповіді , «коли усі будуть вішатись , ви теж повіситесь ?».

Шановні батьки та діти чиновників котрі при владі в Україні , на вас лежить уся відповідальність за ваші родини , та прийдешні покоління . Тому прошу та закликаю ВАС розкажіть усім кого знаєте що творити беззаконня для людей України то велике зло. Зло котре карається законами котрі ці ж чиновники і прийняли . Усі гроші котрі украдені з бюджету України будуть повернуті назад наступною владою . Якими законами хочете щоб вас судили, так і ви судіть . Тож коли ВАШІ діти та батьки крадуть то і у них усе буде забрано іншими . Поясніть їм що виводити гроші з за кордони України то є абсурд , тому як там стільки є злодіїв похожих на них ,котрі тільки і чекають на їх гроші. Та це не саме головне поясніть їм що гроші котрі пройшли через будь який банк світу неможливо сховати . Кожен банк , кожного дня зводить баланс дебету і кредиту і він має бути 00.00 інакше банк не закриє день обігу грошей. Тай ще й це неголовне , а усі долари США є власністю уряду США , і він уряд має право конфісковувати долари котрі використовуються для фінансування тероризму та корупції по усьому світі. Що це таке ? Ваші незаконні рахунки на офшорах та будь якому банку після того як ВАШІ рідні відійдуть від влади будуть обтулені на користь США. Після цього можливо через суди їх собі повернути коли докажете що гроші ваші та не украдені , а якщо ВАШІ гроші на рахунках на пред’явника то забудьте за них.

Відповідати «совеські начальники» котрі зараз при владі не люблять , у них гасло «після нас хоть потоп» , і надіються на свої пенхаузи з за кордоном , та їх «колеги» з 715 тисяч не усі мають пенхаузи. Тому вони зразу поїдуть з за ними щоб як казали комуністи «ГРАБ НАГРАБЛЕНЕ» , а грабувати вони уміють , це єдине нажаль , що вони добре засвоїли за 20 років працюючи при владі…

Україна підійшла до краю здорового глузду , та жити можливо і за краєм глузду , тобто жити БЕЗГЛУЗДУ . Так живе сусідня країна , та північ Африки показав що усе таке життя має край .

Закликаю усіх хто знає будь кого з 715 тисяч чиновників , розкажіть ім. що вони отримують гроші , зарплату з бюджету за служіння людям України , а не обслуговування Президента та уряду країни. За отримані гроші ,зарплату з бюджету вони будуть змушені в майбутньому обов’язково відповісти.

11 січня 2012 Петро Побережний WWW.ANTIS.AT.UA
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.