Вітаю усіх НАС з наступаючим святом – Днем Соборності, святом нашого об’єднанн.

19 січня 2012, 15:51
Власник сторінки
Інженер ЕКТ WWW.ANTIS.AT.UA
0
474
Вітаю усіх НАС з наступаючим святом – Днем  Соборності, святом нашого об’єднанн.

22 січня – День Соборності України, якщо хочете день свободи для народу .

Без свободи в Україні неможливе об’єднання народу . Свобода це не право робити усе чого бажаєш, свобода це відповідальність за усе що бажаєш.

Хочеш жити у країні де нема злочину , не твори злочин.

Хочеш мати роботу  ,обирай до влади людей котрі уміють творити та працювати для тебе , а не красти у тебе.

Хочеш мати надію собі та онукам у майбутньому   , не чекай що це за тебе хтось інший зробить , роби сам усе що тобі під силу уже  сьогодні і зараз .

У  1919 році проблем на землі Українській  було неменше чим зараз , та люди мали мрію ,і вони об’єднали обидва береги Дніпра. Об’єднали ненадовго та пам’ять про це залишиться у віках , вони показали що можливо перемагати , можливо творити добро один одному , можливо мати одну надію на майбутнє для усього народу України. Зараз за 20 років після здобуття незалежності України , по правді отриманої несподівано . Старші пам’ятають що розвал СССР в усіх асоціювався з ядерною війною .   На щастя вищі сили  не допустили третьої світової . На початку 90 років минулого століття МИ були усі «радянськими» людьми , а саме МИ усі чекали що НАМ хтось має усе дати…

Ще й зараз мене питають «а що тобі дало ,  те що ти був на Майдані ? » .

Так то правда вина не на народові за його апатію до власної долі , вина на владі СССР , а саме на партії комуністів . Вини у 30 роки минулого століття винищили ЕЛІТУ України , голодомор не дозволив народитися на світ мільйонам діточок . Ті котрі народились , а це наші батьки , мої батьки , виросли у страху перед владою , голоді та злиднях. Тому я виправдовую старше покоління , наших батьків , у їхньому байдужому ставленні до  сучасної влади . Вони пережили стільки моральних принижень влади комуністів , що нинішня влада котра «дає» їм пенсії у тисячу, є  для них є просто «мана небесна». Вимагати , очікувати від них якихось дій у відродженні Української держави то важко , та винятки патріотичної праці є і серед них . Зараз при владі якраз діти тих поколінь котрі пережили репресії та «розвинений» соціалізм. Часи коли моральні цінності , біблійні , замінили «совецькими» . Тобто брехня та обман стали законами життя усіх людей в СССР. Тому зараз і маємо «покращення життя уже сьогодні» , влада «чує кожного» , сам Президент Янукович бореться з корупцією у вищих щаблях влади ! Та є гарна українська поговірка «Хіба може півень сам собі око виклювати ?»

Тому прийшов час , час згадати   наших прадідів котрі змогли об’єднати Україну , тай самим , усім нам разом у Львові та Луганську, у Чернігові  та Сімферополі переобрати усю владу . Так це важко , їх  тисячі , де взяти  інших гідних обранців ? Та нас поки що 45 мільйонів , тож якщо кожен сотий з НАС  гідний бути у владі  то таких серед нас 45 000 !!! До верховної Ради потрібно 450 депутатів , тож вибирати можемо одного з 100 гідних обранців !

Середнє покоління людей в Україні виявилось нездатним нажаль  до життя та роботи у вільній країні . Ще й досі  на нас , на дітях тих хто народився у страшних  30 -50 роках минулого століття, тяжіє   те прокляття що людина то гвинтик котрого влада знає як закрутити...

Нинішня влада , за усі 20 років ,нажаль  ніколи не брала відповідальності за свої дії , і не збирається брати . МИ так жили майже усе минуле століття , влада усім керувала , та нізащо не відповідала . Винні у таких людей при владі усі інші , імперіалісти  , куркулі , ПОПЕРЕДНІКІ ,сам народ винен що «не бере лопату та працює , а  нюняє» .

Прийшов час НАМ САМИМ навести лад у своїй країні , щоб не сталось так як у минулому столітті , а то МИ також можемо втратити незалежну Україну . Та в історії тоді на віки МИ залишимось  ганьбою на землі Українській .

Закликаю усіх, хто як може , виходити та захищати незалежність , свободу , волю  України . Майбутнє наших дітей та онуків  у наших руках , у нашому виборі , у нашій праці  .

Слава Україні !

Героям Слава !

19 січня 2012   Петро Побережний   WWW.ANTIS.AT.UA

Фото : photohistory.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.