ЗА ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ ПОЛІТИКІВ ЖУРНАЛІСТИ ОТРИМАЮТЬ 5 РОКІВ УВЯЗНЕННЯ

24 січня 2012, 22:24
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
1051
ЗА ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ ПОЛІТИКІВ ЖУРНАЛІСТИ ОТРИМАЮТЬ  5 РОКІВ УВЯЗНЕННЯ

Відразу відчувається, що вибори не за горами, бо саме сьогодні Конституційний Суд України вирішив, що інформація про особисте життя політка, та його родини, являється кондефіційною...

 


Відразу відчувається, що вибори не за горами, бо саме сьогодні Конституційний Суд України вирішив, що інформація про особисте життя політка, та його родини, являється  кондефіційною.  Журналіст, який бодай хоч раз згадає про особисте життя, а це і Межигір’я, і зґвалтування, і таке інше – може опинитися поруч із еск ув’язненою Юлією Тимошенко, щоправда термін покарання на два роки буде меншим.  Якщо, приміром, хтось відмітить  про те, що у політика днями обездолена мати прохала для власної дитини на операцію певні кошти, а він не дав, а через тиждень журналісти дізнаються, що цей самий політик придбав своїй новій пасії фірмову сумочку за 40 тисяч доларів, все це вимагають,  тепер вже  законно,  приховати від суспільства.

Таким чином, закон повністю покриває корупцію в Україні, бо крадуть переважно політики, і писати про їхні статки, і те чим вони володіють, тепер вже – тюрма.

Тож, якщо журналіст вирішить пролити світло на статки української еліти, то отримає від 500  неоподаткованих мінімумів громадян +  п’ять років арешту. При цьому, для першого разу штраф від 500 до 1000 неоподаткованих мінімумів, або ж виправні роботи до 2 років, або ж арешт до 6 місяців, чи позбавлення волі до  трьох років.  На наступний раз, без розмов – 5 років ув’язнення.

Прочитавши цей закон, я,  як незалежний журналіст, із таким принципом роботи не  згодна, до того ж, і не зможу у запропонованому «стилі»  написати  жодної публікації. Тому, не зважаючи на вищевикладене, закликаю усіх, хто живе у демократичній державі…,  перепрошую, зроблю уточнення, не живе, а будує демократичну державу,  писати відкрито, від душі,  і не за гроші. Будемо вважати, що  новостворений  закон стосується суто лише тих журналістів, які чітко працюють на диктатора.

Із повагою, головний редактор газети «Свобода слова» Ірма Крат 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.