Апазиції до уваги! Проблеми людей вашими сраними угодами не вирішаться!

30 січня 2012, 09:40
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
599
Апазиції до уваги!  Проблеми людей вашими сраними угодами не вирішаться!

Звісно, я не підтримую владу, адже підтримувати «азаровщину» рівносильно тому, щоб аплодувати гестапівцям перед розстрілом. Тому закидати щось владі вже марно – на ній треба ставити хрест.

Водночас, після минулих вихідних у мене така сама думка укріпилася і стосовно української «апазиції».

Наче все чудово: 22 січня підписуються папірці, обговорюються у пресі, а збуджений «епохальною новиною» народ навіть починає забувати про те, що йому нема що їсти і що він замерзає у своїх холодних будинках. Проте, коли розвіюється туман і дим над театром політичного абсурду, ми бачимо зовсім іншу картину. Всім на все начахти.

Угода про спільні дії «апазиції» - чудово, але де ж самі ці дії, окрім дерибану ще не отриманої влади? Де спільне латання дірок, спільне «вибивання» опалення для холодних будинків по всій Україні, де спільне вирішення проблем людей, яких назбиралося десятки мільйонів? Але ні – це не хвилює «апазицію», її хвилюють лише вибори. Щоб проілюструвати, наскільки ВАМ, шановні «апазиціанери», пофіг, я наведу приклад лише одного дня.

Знаєте, я у п’ятницю став свідком дуже багатьох цікавих подій. Я їхав до одного маленького містечка з київського автовокзалу. Пригоди почалися з того, що їхати треба не у великому автобусі, а у вантажопасажирському «Мерседесі-Спринтері», які, до речі, за визначенням Мінтрансу, заборонені до використання для перевезення пасажирів, однак вся Україна на них їздить.

Перед тим, як відправитися, до водія підійшли високі кремезні хлопці, показали йому якусь писульку і той тут же віддав їм 500 гривень, після чого сів за кермо ї ми поїхали. Цікаво! Раніше я такий самий рекет бачив у Хмельницькому і Рівному, де «маршрутчиків» теж тримають на «короткому повідку» і якісь хлопці вказують водіям, як їм їхати, кого і куди брати, за які гроші. Хто ж «кришує» цю схему? Чому навіть у Києві, столиці, відкрито процвітає злочинна діяльність, яку всі бачать? І якщо це – вина влади, то де «апазиція», яка буде кричати криком про ці злочини?

Але, як виявилося, на вимаганні грошей «чудеса» не закінчились. Їхали ми увечері, трасою Київ-Одеса, за вікном було -18. Все би було чудово, якби водій увімкнув опалення. Уявіть собі – на вулиці -18, а у салоні -5, їхати 4 години… А коли я зробив зауваження водієві, він відповів: «Я по 20 грн. скину за холод, а взагалі – самі надихайте!». Ну, проти логіки не попреш… Я спочатку навіть думав, що це – окремий випадок, але повертався до Києва я так само, але вже іншою маршруткою. Потім знайомі мені пожалілися, що таке саме явище майже по всій Україні. Круто, правда? На вулиці тріщать морози, а люди мають «самі надихати» при тому за свої ж гроші!

А тепер питання до політиків і «народозахисників»: де Ваші публічні заяви на «Українській правді» і з екранів ТВ щодо «бєспрєдєлу» і рекету перевізників? Де позбавлення ліцензій і кримінальні справи? Чи це теж не входить в угоду про спільні дії? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: транспорт,беспредел,рекет,опозиція,змова,маршрутні таксі,перевезення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.