Первe`, вторе`,... і вінегрет в компоті. Реалії життя.

04 лютого 2012, 13:52
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
481
Первe`, вторе`,... і вінегрет в компоті. Реалії життя.

Маю бажання, але немаю можливості....



Реалії нашого життя напевно треба всеж сприймати такими якими вони є.
 Дивлюсь у вікно ! Сніг, хуртовина, заметіль, За вікном мінус вісімнадцять за цельсієм. За вікном справжня, давно забута нами зима ! І це є реалія життя нашого сьогоденного. Може одним хотілось би і +24, сонечко , пляж (річка, море - до вибору). Комусь мареться золота осінь та бабине літо, а комусь перші проліски та квіт сакури. Але реалія такова, що за вікном всеж зима, і як не мрій, а на дворі все тіж мінус 18 за цельсієм. Суббота, вихідний ! Реалісти беруть дітей та знаряддя для відпочинку і мерщій на холми та пагорби, а счастливчики і в гори наші - Карпати, Ловити кайф та адреналін у тому відпочинку. Правда везе так у житті не всім. А тому, дехто мусить сніг прибирати, а комусь і на роботу пертися у складних умовах діяльності комунальників- безгосподарників, тому що для них зима - то як сніг на голову !... завжди як перший раз і завжди неочікувано та несподівано. 

І якщо в реаліях нашого природнього життя ми твердо переконані та впевнені, що зиму змінить весна, а за весною прийде літо ( як би хто не сперечався ), а літо завжди поступиться осені, то от в реаліях нашого політичного життя у нас нема такого розуміння та сприйняття реальності.

"Маю бажання купити хорошого коня, але немаю такої можливості,
Маю можливість купити козла, але немаю такого бажання !" - напевно більшості з нас знайомий цей вислів, якій я трішечкі інтерпритував залишивши головне - ідею оригіналу.
В своїй більшості наші бажання рідко співпадають з нашими можливостями. Такі співпадіння трапляються у дуже невеликої частини людей і їх тоді назимають счастливчиками. Счастливих людей напевно в світі теж дуже мало. Але якщо створювати належні умови для того, щоб кожна людина могла реалізувати свої бажання в реальність, тоді і з'являються спільноти, де люди живуть краще ніж ми.

Давайте вчитись сприймати реалії нашого життя такими, якими вони є !
А в ціх реаліях вчитись відрізняти зерна від полови.
Давайте вчитись бачити та розуміти первинне у всіх подіях, а не заговорювати-забалакувати все вторинним.

А тепер, ще на коня, хотів би висловити таку свою думку про вибори (ну а як же без них, та і буде що коментувати )

Так от.
Нам постійно нав'язують чиюсь думку, що ми, українці, приречені вибирати між поганим та дуже поганим.
І що це тількі в нашій державі таке неподобство, бо там, "нагорі" всі вони погані та всіоднакові. А реалія такова, що більшість з нас на це ведеться і починають між собою сперечатись, вияснюючи "а хто всеж гірше, і що буде якщо...???"

Мені здається, що в більшості розвинутих демократичних держав виборець проглосувавши за політика чи політичну партію, потім спостерігає за їх діяльністтю у владі та робить для себе певні висновки, оцінюючи діяльність своїм" гаманцем" Несподобались дії влади, то на слідуючих виборах проголосував за оппонентів влади. І всіх проблем то. І більше виборець не переймається так сильно проблемами влади, а тим більш проблемами оппозиції. Більше переймається виборець проблемами свого повсякдення. Чого не скажеш про наш люд, якій полюбляє помити кістки оппозиції, забуваюч при цьомуі, що життя ім всеж псує діюча влада. А оппозиція - це лише можлива альтернатива владі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.