Інтернет-громади готують для Януковича операцію «И…!»

10 лютого 2012, 01:40
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
1603
Інтернет-громади готують для Януковича операцію «И…!»

«Найсильніша Зброя – Громада! Громада, яка не мовчить!!!» Ірма Крат

Вже, майже, кожного-другого громадянина України довели до неминучої точки кипіння, і більшість із них чекає лише на команду «ФАС!». Селяни, які раніше могли мовчати, вже зараз кричать криком, що готові взяти в руки вила. Звісно це страшно, і не приведи Боже, щоб почалося кровопролиття, але режим Януковича, наче напрошується, і все ж йде  до того  …

В усіх регіонах нашої держави, люди масово починають гуртуватися, всі розуміють, що часу обмаль, і вслід за усіма ганебними прийнятими законами, залишилося лише проголосувати кмітливим депутатам за продаж землі, і ми тут-же втратимо саму державу, втратимо те, за що воювало не одне покоління. Молодь, яка не добре володіє ситуацією, тільки на те й сподівається, аби продати «бабусину» землю, і не важливо за стільки, аби поскоріше. І їх можна зрозуміти, бо вони хочуть жити сьогодні, і живуть вони одним днем, де держава себе зарекомендувала, як така, що нічого їм не гарантує завтра. Це правда, це страшна правда, страшна країна в якій живуть лише 100 родин, - решта виживає.

Не витримала й я, хоча, могла б і далі спокійно готуватися до парламентських виборів на території Полтавської області, але бачу ж, бачу ж, що скоро все рухне, рухне, що не встигнемо і озирнутися, як держава перетвориться в колонію з якої втечуть справжні українці, щирі українці з рідної їм землі!

Учора, Гарант Конституції знову показав свою оборону, замінивши Міністра оборони України Михайла Єжеля на більш агресивнішого  Дмитра Саламатіна, який, до речі, не так давно «ламав ребра»  депутатам у парламенті, що не бажали голосувати за ті законопроекти, які необхідно було протягнути для «своїх».

Диктатор поспіхом все робить для того, аби підім’яти під себе всю існуючу оборону . Військовим оперативно підвищили заробітну плату. Спецназівців, міліцію, народ - всіх намагаються купити!

Тож, щодо ідеї, і об’єднання навколо неї. За допомогою соцмережі, я вирішила зібрати гарних людей, і в реальному житті зустрітися із ними. Зустріч вирішили провести в одному із номерів готелю «Україна», що у місті  Києві.  Були запрошені, як і ті, які на прочуд активні в Інтернет-просторі, так і ті, які можуть втілити будь-яку ідею в реальному, фізично-активному житті. Прийшли усі хто обіцяв, хоча, таке буває не завжди. Як правило, дехто міг би й загубитися на пів дороги, але  усі прийшли,  і це говорить про те, що терпець дійсно в усіх увірвався, і  байдужих не залишилось, люди чекають на дію, і хочуть ще раз спробувати перезавантажити  Україну.

Розмістивши  на власній сторінці Facbook  оголошення ось такого змісту :

 

«Шановні товариші, сильні духом люди! Нам не важливо де ви працюєте, чи є у вас гроші? Але, якщо у вас є бажання жити краще, і впливати на ситуацію в країні, є конкретні ідеї, які можна втілити в життя, тобто повалити режим Януковича, прошу усіх прийти сьогодні, у середу,  на  20.00, готель "Україна", м. Київ. Мій мобільний 0996431215. Давайте об'єднуватися сьогодні, бо завтра може бути пізно. Щиро, Ірма Крат.»

 

Я навіть і не думала про те, що керівництво готелю дізнається про цю зустріч, хоча,  до слушної поради товариша – прислухалась:  я не взяла на своє ім’я номер, але щоб всі зрозуміли чому?- Пояснюю: не тому, що не захотіла відповідальності, чи чогось боялися, а тому, що  у мене, працівники готелю,  після того, як зустріч успішно  пройшла – запитали: «…це ви Ірма ? Хто вам дав дозвіл організовувати подібного роду-характеру зустрічі у нашому готелі? Чому ви не зареєструвалися??? (мабуть спочатку не змогли зорієнтуватися, в якому я номері).У нас це усі погоджують!!!...» Я їм довго пояснювала,  що «…скоро біда постукає і в двері цього готелю!... ми живемо в одній країні, на одній землі …» загалом,  по завершенню розмови, працівники готелю зі мною  погодилися, але й пояснили, що їхні власники не хочуть мати проблем із діючою владою, і якщо ми і хочемо щось обговорити на їхній території, то не так відкрито.

Обговорення стосовно того, що будемо робити далі, і як будемо проводити мобілізацію людей в інших областях України??? - тривало довго, багато було суперечок, різних пропозицій, але до спільної мови все ж таки прийшли. Далі, про саму ідею, і термін її реалізації, поки що за «зачиненими дверима», але я обіцяю, що із цих дверей вийдуть реальні дії,  бо  «Найсильніша зброя – Громада! Громада, яка не мовчить!!!»

Ірма Крат

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.