Вони, називають себе альтернативою, нинішньому режиму???

11 лютого 2012, 10:41
Власник сторінки
Політик - громадський діяч
0
716
Вони, називають себе альтернативою, нинішньому режиму???

Хто вам дав таке право пане Тарасюк Б.І., у мене громадянина України, забирати право обирати і бути обраним.


      Хто вам дав таке право пане Тарасюк Б.І., у мене громадянина України, забирати право обирати і бути обраним.
      Стаття 21 Конституції України говорить: « Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними».
     «Господарі Політканалізації», як ви регламентуєте в своїх виступах і заявах до народу, як ви анонсуєте, що ви, будите допомагати виборцю, зробити свій вибір в мажоритарних округах. Виборець знатиме, що це кандидат від опозиції, всі решта – кандидати від влади. Це Ваші слова, шановний Борисе Івановичу. Я, Вас поважаю як професіонала, але ви мене позбавляєте права бути обраним як кандидата в депутати на мажоритарному окрузі. Тобто я, громадянин України, який не належу до жодної політ сили, використовуючи своє право громадянина, бути обраним до Верховної Ради України, вже зараз автоматично стаю «ВСІ РЕШТА».
     Скажіть будь ласка хто вам, дав таке право, я звертаюсь до всіх «опозиції, позиції, влади, а в решті решт «Політканалізації». Хто вам дав право віднести мене громадянина України до «Решти»?
     На якій підставі, взагалі, ви себе називаєте опозицією? Якщо з владою питання зрозуміле, вона просто при владі, «при кориті». То я не розумію хто ви такі «ОПОЗИЦІЯ»?
    Опозиція, до кого? Ви ж всі, так чи інакше були там при «кориті». Бо я не можу сказати що ви були при владі. Розумієте мене, господарі Політканалізації?
    Бо бути при владі – це величезна честь і відповідальність! А у вас представники політканалізації  немає, ні честі, ні відповідальності. Ви всі вже там сидите по 10-15 років. Це саме ви, всі перетворили Верховну Раду в Політканалізацію політичного суспільства. Це саме завдячуючи вам. народ знаходиться в злиденному становищі, це саме ви, отримуєте і даєте політичні хабарі в Верховній Раді, це саме у вас потрібно спитати. Чому країна в 21-му сторіччі знаходитися в край злиденному жахливому стані? Чому пенсіонер, ледь виживає, на ті копійки які ви так поважно, пафосно виплачуєте? Це саме ви, перетворили одну із унікальніших країн Європи, в жалюгідне рабське становище.
     Ваші  дітки, навчаються за межами цієї країни. Ви лікуєтесь за межами цієї країни. Ви маєте нерухомість і бізнес за межами цієї країни.
    Ви знаєте тут можна написати сотні томів на 100 сторінок, у що ви перетворили країну і наш народ. Якраз оті сто томів, за якими ви саджаєте за грати один одного.
    По якому такому праву ви стали хазяями нашого життя?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.