СБУ це спа - салон , чи «дівчата за викликом рейдерів» ?

12 лютого 2012, 11:55
Власник сторінки
Інженер ЕКТ WWW.ANTIS.AT.UA
0
724
СБУ це спа - салон , чи «дівчата за викликом рейдерів»  ?

Якби не побачив повідомлення що «СБУ підозрює академіка НАН України в шпигунстві» на УНІАН ,не повірив би у це ніколи .

Коли у  Росії  інженера - випробовувача    космодрому  Володимира Нестерцу засудили за  шпіонаж на  користь США до 13 років  . Це мене не здивувало ,тому як  їм шпигуноманія  залишилась у спадок від совка .

Та це не може не стосуватися СБУ , у нас уже стільки разів мінялось керівництво за партійними квотами ,що хто тільки не був головою СБУ , як казали за совка «кожна кухарка може керувати державою» .  Керувати то може , та запитання як буде керувати , усіх буде рубати як капусту ?  Тому  така кадрова політика призвела до одного , до повної втрати професійних навиків спецпідрозділу . Спец підрозділ , це підрозділ про який мало хто згадує та знає , не те щоб про нього писали як про рейдерську структуру за бюджетний кошт .  котра ловить «шпигунів» коли ті уже поїхали з за кордон . Це абсурд коли , те що в Україні постійно до владних чинів призначаються люди котрі мають повійне , а то і потрійне громадянство це уже не дивує нікого . Той же Черновецький , живе і Ізраїлі має там громадянство , та є мером Києва і керує усіма державними структурами у столиці нашої держави . Попов заявляє що він украв 75 000 000 000 ,(пишу з нулями щоб було наглядно) , та це нівкого  з СБУ не викликало навіть бажання перевірити комп’ютери мерії , на фінансову відповідність .

Наука в Україні давно виживає за рахунок закордонних грантів , допомоги . Власна промисловість знищена , літакобудуванні , ракетобудування базується на ще радянських розробках . МИ просто «качаємо бабло» з того що маємо , що залишилось від совка  . Та якщо МИ будемо переслідувати наших науковців , то вони просто виїдуть до США, і в інші країни де їм нададуть і фінансування ,і лабораторії . А МИ залишимося з ПАРТІЙНИМИ ВОЖДЯМИ котрі усі покупляли та поробили собі наукові звання . Їм  «УЧОНИМ» дуже прикро що ще є в Україні справжні ПРФЕСОРИ, та АКАДЕМІКИ .

Якщо влада ще візьметься «РЕФОРМУВАТИ» науку , тоді для України прийде  повний КАПЕЦ …

Та мізків у «спецпідрозділів» на великий жаль зараз не видно   , як кажуть яке число не діли  на число з мінусом , завжди буде НОЛЬ .

Проблема може йти про одне комусь сподобалась споруда  у Києві , щоб  зробити там спа – салон , це ж приносить «реальне бабло» , а та наука з Інституту сорбції та проблем ендоекології , навіть прочитати важко . Тим більше зрозуміти чим вони займаються .

А займаються вини :

Основні напрями наукових досліджень Інституту:

 - теорія селективної сорбції, наукові основи синтезу сорбентів з наперед заданими властивостями;

 - еферентна терапія екологічно залежних захворювань (ендоекологія) та створення сорбційних методів і технологій для медицини;

 - спеціалізовані сорбенти для охорони навколишнього середовища та використання в процесах виділення, розділення, концентрування і глибокого очищення речовин;

 - розробка теоретичних основ та створення каталізаторів і каталітичних процесів на основі використання неорганічних та вуглецевих матеріалів.

Тож якщо директор Стрелко Володимир Васильович , академік НАН України не повернеться з відрядження з США до України , то МИ ще втратимо одного справжнього науковця .

І тоді не питаймо ОНЕ в  ОДНОГО  «а чому МИ так живемо» , бо МИ такі люди …

Фото будівлі Інституту сорбції та проблем ендоекології НАНУ (Київ, вул.Генерала Наумова, 13) , таке у проФФЕсорів , та аКАКАдеміків , «справжніх» , викликає тільки апетит до їди .

 

12 лютого 2012   Петро Побережний   WWW.ANTIS.AT.UA 

 

http://www.unian.net/ukr/news/news-485470.html

http://www.nas.gov.ua/aboutNASU/Documents/ukr/711.htm

http://news.dt.ua/SOCIETY/sbu_pidozryue_akademika_nan_ukrayini_v_shpigunstvi-97084.html
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.