У МОГИЛЬОВА ПРОГРЕСУЄ ПСИХО-ЕМОЦІЙНИЙ СТАН ПО ВІДНОШЕННЮ ДО ОПОЗИЦІЇ

24 лютого 2012, 18:57
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
1230
У МОГИЛЬОВА  ПРОГРЕСУЄ  ПСИХО-ЕМОЦІЙНИЙ  СТАН ПО ВІДНОШЕННЮ  ДО ОПОЗИЦІЇ

На мою ж думку, ще декілька років тому, була хоч якась демократія, сьогодні ж, - влада дозволяє собі ВСЕ!,- наче останній день живе.


Весь Інтернет переповнений  подією, яка днями відбулася в стінах Кримського парламенту на черговій сесії.

Спілкуючись із закордонними журналістами, майже усі сусідні країни світу, просто шоковані тим, як себе проявляють чиновники вищого рангу, ніхто, вже й думати не хоче про якісь інвестиції, чи, будь-які, інші ділові угоди із Україно,  бо й для них, вже давно, не може бути виключенням  те, що теж саме можуть почути у відповідь від правлячих, що й Кужель від Могильова. Нагадую:
Кужель обурило призначення начальником кримської міліції Михайла Слєпаньова
, про що вона відкрито заявила на сесії:

"Нам знову, розуміючи, який настрій кримчан через засилля донецьких на півострові, знову переводять людину з Донецька, яка була звільнена за віком у 2008 році. Нам (депутатам) його навіть не представляють, використовують як статистів", - зазначила вона, після чого попросила спікера пояснити, чим зумовлене таке призначення.

Замість спікера, що й не дивно,  знервовано та зухвало, із цинічною посмішкою на обличчі, наче несамовитий Анатолій Могильов почав захищати свого ставленика саме так :  "Я розумію, у вашому віці у жінок є певні проблеми з психо-емоційним станом", - сказав він.

Більше того, народні обранці, яких так і хочеться назвати іншим словом, почали аплодувати цій емоції, - не подумавши про те, що принизили не лише жінку, не лише матір, а й  державу в цілому. 

Все, щоб не робила пані  Кужель , Могильов називає чистим піаром,  натомість, сам розвів «законне» донецьке рейдерство, яке поглинає все живе під себе.

Свою причетність до останніх слів Могиловь відкрито підтвердив :

"Кужель сказала, що я не перша, а друга особа. Немає в Криму ні першої, ні другої особи! Працює єдина команда", - наголосив він.

На мою ж думку, ще декілька років тому, була хоч якась демократія, сьогодні ж, влада дозволяє собі все, наче останній день  живе. 

Ірма Крат 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.