Жінки України вимагають через прокуратуру у Могільова публічне вибачення

25 лютого 2012, 23:16
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
1243
Жінки України вимагають через прокуратуру у  Могільова публічне вибачення

Журналісти, правозахисники, політологи ...жіночої статі, вкрай незадоволені поведінкою міністра. На їхнє переконання, він має публічно вибачитися, або ж добровільно скласти свої повноваження.


Журналісти, правозахисники, політологи ...жіночої статі, вкрай незадоволені поведінкою Могильова ради міністрів АРК. На їхню думку,  він має публічно вибачитися, або ж добровільно скласти свої повноваження. Приводом для цього послужила недавня ситуація, яка відбулася на черговій парламентській сесії АРК, де під час публічного виступу, Могильов дозволив собі сказати в адресу Олександри Кужель, що у зв'язку із віком у таких жінок, як вона спостерігається психо-емоційний стан, і що він може сприяти тому, щоб їй виділили земельну ділянку в Кримській місцевості,  де радить їй вирощувати корів. Все це прозвучала в адресу опозиціонерки, після того, як вона слушно зауважили, щодо рейдерських захоплень кримських земель, та висловила своє незадоволення з приводу нового призначення головного міліціонера Криму, який походить з донецького клану. 
Після такого спіча,  на прохання багатьох жінок України, журналістка Ірма Крат власниця друкованого видання газети "Свобода слова" звернулася із письмовою скаргою до Президента України, Генеарльної Прокуратури України та Міністерства Внутрішніх Справ   в яких  зокрема говорить ось  що:  


Генеральному Прокурору України  

"Шановний Вікторе Павловичу,  повідомляємо Вас про те, що 22 лютого 2011 року не черговій сесії парламенту Автономної республіки Крим, колишній  МВС України, діючий міністр ради міністрів автономії Анатолій Могильов  в цинічній формі своїх висловлювань публічно образив депутата АРК Олександру Кужель, чим принизив її честь та гідність перед усім суспільством нашої держави. Таким чином,  обіймаючи  вагому посаду, він доволі негативний приклад показав для інших по відношенню до усіх жінок світу.  Як колишній військовий, і як діючий представник влади вже в котре наніс великої шкоди для іміджу нашої держави. На наше переконання, людина, яка має бути зразком законослухяності, захисником порядку, публічно порушує низку чинних нормативно-правових актів, а саме: порушення статей: 21, 28, 32 Конституції України, статей: 272, 275, 297, 299 Цивільного кодексу України, стаття 48 Закону України «Про інформацію», повинна або ж публічно вибачитися, або ж  терміново бути усунена від влади притягнувши її до відповідальності."

З повагою, головний редактор газети "Свобода слова" Ірма Крат 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.