Громадськість закликає владу відреагувати на факти урізання стипендій

27 лютого 2012, 15:12
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
584
Громадськість закликає владу відреагувати на факти урізання стипендій

Сьогодні стало відомо про те, що в одному із вишів – Черкаському державному технологічному університеті – «заднім числом» студентам зменшили стипендію, мотивуючи це «усним наказом» з МОНмолодьспорту.

Як лідер громадянської кампанії «РІШЕННЯ» я рішуче засуджую кроки керівників вишу та держави, які просто не тямлять, що роблять. Нагадую, що ще наприкінці 2011 року попереджав і владу, і громадськість про такий варіант розвитку подій, проте тоді ніхто не звернув на це увагу.

У Черкасах рішення урізати стипендії пояснюють інфляцією. Хочу наголосити – абсолютно незаконно і запитую, чи можна уменшити на сукупний коефіцієнт інфляції за два роки зарплати чиновників і депутатів усіх рівнів. Окрім того нинішні студенти колись стануть депутатами і міністрами, і тоді так уріжуть пенсії сьогоднішнім своїм «ґвалтівникам», що пенсія у 530 гривень буде для них недосяжною, «рожевою» мрією.

Сьогодні офіційно звернувся до правоохоронних органів та керівництва Уряду із вимогою негайно відреагувати на факти невиплати визначених чинним законодавством України коштів студентам та притягнути усіх винних до відповідальності. Вважаю, що без цього та показових публічних процесів не тільки над опозиційними лідерами, а й над хапугами у владі цю саму владу просто скоро винесуть на вилах. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Азаров,Табачник,Герман,борги,Президент України,Черкаси,освіта,уряд,стипендії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.