Вимагаю негайно захистити депутатів від голоду!

29 лютого 2012, 08:28
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
601
Вимагаю негайно захистити депутатів від голоду!

Студенти залишаються без стипендій, пенсії виплачують із запізненням або не виплачують взагалі, соціальні виплати вже видають «через раз». Безумовно, країна в тяжкому становищі.

Населення затягує паски. Кожен українець відчув на собі ці тяжкі часи. Не стали винятком і народні депутати.

Як свідчить звіт, опублікований на сайті Верховної Ради України, депутати заощадили на собі цілих 1,5% коштів, тобто трохи більше 14 млн. грн. Однозначно, такого благородства і жертовності Україна ще не знала. А, головне, як добре, що нам це сказали!

Найбільшу економію народні обранці продемонстрували саме на своїй безпосередній діяльності – законотворчості. Це якраз дуже правильно, адже чого напружуватися, якщо усі закони, які приймає більшість, пишуться не на Грушевського, 5, а в інших будинках і на інших вулицях?. Зате на своє харчування у їдальнях фінансова норма виявилася вичерпана повністю. Вочевидь, поїсти народні обранці ставили для себе більш пріоритетним заняттям, аніж законотворча діяльність. Нічого дивного в цьому немає, бо у буфеті вони проводили значно більше часу, ніж у сесійній залі. Тяжка робота. Шахтарі та лікарі "швидкої" зрозуміють.

Підтримка санітарно-курортного комплексу Ради заощадила держбюджету майже 4,5 млн. грн. І це теж мудро, бо треба обмежити своє зловживання відпочинком на своїх депутатських курортах, краще скромно і бідно принижуватися подорожами до берегів Середземномор’я  або ОАЕ.

Приємно відзначити, що народні обранці, будучи найбільш моральними  представниками української нації, у тяжку годину проявили неабияку солідарність до народу, продемонструвавши людям, як тяжко вони також можуть жити. Щиро вам дякуємо та бажаємо не зупинятися на досягнутих розмірах заощаджень, хай ваші паски і надалі продовжують затягуватися!

 

Антон Дмитрієв, лідер кампанії «Рішення» та Антон Долгов, голова Молодіжної профспілки України

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: бюджет,Литвин,народні депутати України,гроші,пільги,Антон Дмитрієв
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.