Влада Януковича непросто не чує та не бачить народ, а зовсім не звертає уваги.

19 березня 2012, 17:48
Власник сторінки
Інженер ЕКТ WWW.ANTIS.AT.UA
0
513
Влада Януковича непросто не чує та не бачить народ, а  зовсім не звертає уваги.

Кожна людина має право на захист своєї сім’ї родини, країни , навіть зі зброєю у руках .

Це право людини не заборонено у Біблії , МИ люди маємо дбати про наші майбутні покоління , та захищати їх від злочинців , та їх поневолення . Бог сотворив усіх людей рівними  і немає серед нас гірших чи кращих , усі МИ рівні один перед іншим .

Прийшла весна , відсвяткував день народження , тож пора працювати , писати .

Важко щось писати знову і знову про одні  і ті ж проблеми країни , тому як це призводить до «привикання» до цього безладу у країні .

Країни де при владі люди котрих можна назвати як влада злодіїв та шахраїв .  Прийшовши до влади  ПР на чолі з Януковичем  з усіх законів країни зробила «вінігрет» , усі закони котрі були до цього часу перемішали  під назвою «кодекси». Конституції у нас теж нема , бо «гарант конституції» дозволив її відмінити рішенням КС , після такого рішення у нас нема і КС . У Верховній Раді Чічіков керує ПР , Комуністами , Литвинівцями  на іншими тушками , за помахом руки , мотузок до якої прив’язаний від Президента Януковича.   І вийшло як за «совка» «владі» усе можна , і усе дозволено ,  чого б ця зграя злодіїв та шахраїв  не захотіла , а  це працювати до смерті у керівництві країни  , жити за бюджетний кошт як Біл Гейтц , будувати у злиденні країні собі замки розкішніші за Лувр , купувати своїм дітям пенхаузи та вілли з за кордоном  в тричі дорожчі а ніж вони того коштують . По «закону» грабувати країну  більше як на 100 000 000 000 гривень !!! на Євро 2012 , та зразу маю запитання як вам дороги , готелі котрі звільнили від оподаткування , як часто Ви літаєте літаками  та гелікоптерами на побудованих аеродромах . А Китайський трамвай до Борисполя вам дуже потрібен ???

Перелік злочинів влади зашкалює ,   та народу кидають кістки «правосуддя» , що дуже багато чиновників зараз під слідством за корупцію , та більше чим впевнений що судять тих хто не захотів ділитися з владою вкраденими грошима, і після «ретельного» слідства усі гроші підуть у «бюджет» до «влади»  , а злочинців як Ландика випустять під штраф, або умовне покарання .

Та не це саме страшне , народ на виборах президента знав , що людина з двома судимостями за крадіжки , знав що він обирає , і вибрав . Зараз Схід та південь України , котрі і голосували за Януковича , як казали «це наш» , бастують та протискують проти влади Януковича набагато краще ніж це було це на Майдані . Страшна байдужість не молоді , а байдужість старшого покоління громадян України , котрі вважають що у них нема уже чого вкрасти , тай вони привикли за «совка» , що ними керують партійні «самодури» уже в немалих літах , як кажуть на Україні «що з літ , то з розуму» , тож і обіцяє Азаров  перед виборами до ВР , збудувати для усіх Українців за 10 років житло  , та питання він що сам хоче перерізати синю смужку на останній будівлі ? , це мені стільки років ще слухати його Український суржик ? .

Молодь Миколаєва на весні можна сказати проснулась, та молодь загалом доволі активно впливає на життя у державі , та нажаль бюджетні ТБ не показую їх протестів проти влади , а постійно на них «говорящі голови» нам розказують як почують кожного , та про покращення життя уже сьогодні .  Наруга над  молодою 18-річною дівчиною Оксаною Макар у  Миколаєві показала небайдужість людей до ганебного вчинку трьох молодиків , двох з котрих влада відпустила на волю зразу після арешту  . І саме протести людей у Миколаєві спричинили подальше розслідування у цій справі , котру влада  дуже бажала приховати , так як там з’явився зв’язок  ґвалтівників з ПР . Молоді хлопці, чоловіки прийшли здати свою кров для її лікування  , цей їх вчинок вкотре показує що у країні більшість людей  котрі мають загально людські норми моралі , і біда  ближнього то їх біда . Подібне було і у Львові де люди самі збирали гроші на лікування обгорілого у вогні хлопчика , та на переліт його до Америки на лікування .

Проблему з владою потрібно вирішувати, і вирішувати якомога швидше , тому як метастази корупції ,чиновництва , мажорів , силових структур котрі «викликають на допит» цілі вчені ради , заяви Януковича перед візитом до Росії , та перед виборами до ВР , що введе другу державну мову російську . Та як давно сказано хочете другу державну вивчіть українську мову .  Влада геть втратила глузд у керуванні країною , за два роки посварилась і з Росією і США , нашими гарантами безпеки у світі . Молочні війни з Росією  перейшли непросто межу міждержавних дипломатичних відносин , чиновники Росії критикують та дають накази Азарову , тобто Президенту Януковичу . Тому  бажання злодіїв та шахраїв влади дуже дорого обходиться бюджету України , тобто за наші гроші , вони купують бурові платформи, двоповерхові  потяги , газ продають школам у двічі дорожче аніж закупляють у Росії , а наш Український дешевий газ подають з за кордон .

Єдине що добре  зробила  ця влада Януковича , влада злодіїв та шахраїв , це вони об’єднали усю Україну у прагненні змінити владу . Тому так швидко зараз і знайшли в ПР  «лишні» чи то 11 , ти то 24 мільярди  грошей, бо вони ще не вирішили скільки будуть красти з цих грошей собі на офшори,  щоб дати на три місяці перед виборами ВР  пенсіонерам по сто гривень на місяць «хабаря» , щоб купити голоси на виборах до ВР . Друга державна мова теж знову з’явилась  через два роки перебуваючи при владі ,і  знову вилізла  як чорт з табакерки , перед виборами для виборців сходу  та півдня , теж як політичний хабар , тільки оберіть нас і ми вам хоть китайську мову зробимо державною .  Тай до осені і з НАТО посваряться , як це буцім зараз зробили з МВФ , коли там побачили що злодіям неможна давати грошей то Азаров заявив що він «не допустить подорожання комуналки для населення» як цього «хоче МВФ» . Насправді МВФ хоче щоб Україна сплачувала бодай проценти по кредиту , а уряд заявив що вони хочуть кредиту на оплату  процентів  по кредиту , а це по законах фінансів означає дефолт країни, наше з вами банкрутство .

Вражає відвертий цинізм влади до проблем простого народу , до його виживання , а от «народ» у владі зараз дуже добре живе за бюджетний кошт , і тому так  відверто усі брешуть  на ТБ , та жорстоко подавляють виступи тої ж таки молоді  ,  пенсіонерів та інвалідів  проти свавілля влади .

Чим скоріш МИ відправимо усіх хто був при  владі останніх 10 років в Україні у політичне небуття тим скоріш МИ зможемо   навести лад у своєму домі , бо далі жити у цьому багні  політичної корупції та свавілля влади є небезпечно для України загалом , 46 мільйонів не мають  замків з за кордоном щоб утекти з нашого паскудного буття.  Керувати яким  МИ на виборах доручили партії злодіїв та шахраїв . Вони уже зараз почали себе виправдовуватись тим  що вони керують країною за вибором самого народу , тобто МИ самі винні що МИ  їх обрали , і за усе те що вона влада, зараз робить з НАМИ  . Вони потім ще й скажуть «а чого так довго нас терпіли» 

Тож морози пройшли пора змивати з себе бруд байдужості до проблем ближнього , до політичної корупції та корупції влади . Та активно протидіяти владі у її бажанні ДИБІЛІЗАЦІЇ країни загалом  . Свобода не дається , свобода обирається та відстоюється у боротьбі з поневолювачами .

Будьмо усі вільними людьми у наших бажаннях та діях . Щоб колись наші онуки та діти  мали змогу прийти  до нас на могилу  та віддати нам шану  за їх свободу , та волю .

19 березня 2012   Петро Побережний   WWW.ANTIS.AT.UA

 

Фото  maidan.org.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.