Я ПРИЙШОВ НАЗАВЖДИ ! А ЕТІ КАЗЛИ МЄШАЮТ МНЕ ЖИТЬ.

30 березня 2012, 05:02
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
555
Я ПРИЙШОВ НАЗАВЖДИ ! А ЕТІ КАЗЛИ МЄШАЮТ МНЕ ЖИТЬ.

Обмежені люди з нічим не обмеженою владою насаджують в країні культ бандитизму, продажності. Сподіваюсь ви зрозуміли, на кого я так тонко натякаю.

   http://www.youtube.com/watch?v=RYW7OJr9joc&feature=colike

  

                                                           Ця влада просто так не піде та не відійде


   Це вам не випускники різноманітних оксфордів та кембріджів, як у всьому цивілізованому світі. Це жадібні відморозки жорстокої кримінального гурту ( совкової закалки) без освіти та совісті , які захопили все колишнє радянське майно в нашій країні.

                                                                                   І тепер жирують.

   А нам януковичі  все "впарюють" вже два роки свої обіцянки про “покращення вже сьогодні” та “необхідність” підняття цін для нас на все, бо криза у світі !.  І тепер жодні вибори вже не допоможуть нам їх позбутись,  і нічого бандити від влади просто так не віддадуть. Хтось сумнівається ?
Страх перед владою, якій вони з успіхом культивують – це їх безвідмовний інструмент автократії. За короткий термін цей страх вже перетворюється в звичку. Спочатку люди просто бояться, а потім – звикають боятися.

    У результаті: тиран – зек на троні, слухняний і заляканий народ, до посиніння чекаючій обіцянного покращення, опозиція з подачі влади пересварена та знищена ! Чи не це – мрія режиму януковичів?
І саме страшне, що ще є “прихильники ” цієї влади, які намагаються бандюків виправдовувати, чи то по своїй глупості, чи то за гроші. Бог їм суддя. А нам всім потрібно розуміння небезпеки від цієї влади бандитів-януковичів. Готуймося до тяжких часів.

Дуже “легко” нам совок незалежність “подарував”… А ми це не оцінили та не шанували. До влади в Україні дорвалась страшна суміш комуняк та бандитів. Новітній комуно-бандитизм у керма держави Україна.

                                                              Ну а ти, читач, думай, якщо ще є чим.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Янукович,Азаров,люди
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.