Розумова аналітика, або обіцянка - цяцянка. А кому радість ?

01 квітня 2012, 05:11
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
515
Розумова аналітика, або обіцянка - цяцянка. А кому радість ?

А зараз - це і є обіцяне нам " покращення життя вже сьогодні " ?. Чи нам буде ще гірше від проффесорського управління?...

    Якщо ти, шановний читач, на всі сто своїх розумових здібностей впевнений, що у всіх твоїх та наших сучасних бідах та негараздах винні лише і тільки " папередники " та " эти аранжевые, что пять лет....", а у " законно и без фальсификаций " тобою обраною та вже два роки діячою влади, на твою думку було ще дуже мало часу для втілення їх реформ та обіцянок " покращення вашого життя ", то не витрачай даремно свій дорогоцінний час на прочитання цієї моєї писанини. 

    Якщо ти, шановний читачу, всеж не прислухався до моєї поради, а цікавість тебе розпирає так, що не можеш спинитись читати, то тоді дозволь мені ще нагадати тобі ось таке, з передвиборчої програми вф януковача кінця 2009 року “ Україна для людей ” : - 

   - “ Я і моя команда не витрачаємо час на пустопорожні розмови та самовихваляння. Здавна звикли переконувати у своїй правоті не солодкими обіцянками, а реальними результатами ”. Пригадав ?. Вони то і справді, свій час не витрачають на тебе, бо на самих, коханих, їм мало, а ось твоє " покращення ", дозволь спитати, вже відбулось ? Два роки !!!. Що зробила влада януковича за цей час для тебе ?, для всіх вас, прихильників "регіоналів" ?. Чи ти може не потрапив до кола тих "людей", для яких Україна ? 

    Про " не прихильників " влади януковича промовчу, тому що вже в 2003-2004 роках ті люди розуміли що воно таке, той твій янукович та йому подібні ... тому і не мали жодних "сподівань та надій " на те його покращення. 


      А от для прикладу скажу тобі, що одна пересічна жінка за такий саме час - два роки, може дати житя двом малюкам. А якщо у неї буде двійня, то навіть чотирьом малюкам ! Уявляєш, скількі то радості для тої родини. А у тебе, читачу, як ?
Якщо і надалі ти ще всеж читаєш, і тебе розпирає цікавість прочитати від мене ще щось " паскудне " про твого кумира та твою надію на покращення, то буду змушений тебе розчарувати, "кина не будет". А буде лише моя думка, що твій " гарант " лише звичайний пустозвон та мавпа. І якщо з " пустозвоном " ти, не хотячі, під тиском фактів можеш ще погодитись, то от - " к чему тут мавпа ?" так і чую, як кричить все твоє іство.

           Спробую пояснити тобі. 

    Пригадуєш, як верещали і вдень і в ночі ( я зовсім не перебільшую ) підконтрольні януковичам змі, коли уряд прем'єр-міністра Тимошенко запланував, а потім почав виплачувати одну тисячу грівень обкраденим банками українцям ? Пригадав ?. - " популістка, авантюрістка, непрофесионалка..." Пригадав ?
А тепер спробуй назвати той процес, якій тепер, перед виборами " затіяв " твій янукович. А цей процес один в один похожий на "Юліну тисячу", але робила виплати Тимошенко не перед виборами, а одразу після... От бачиш, ти вже і з мавпою та мавпуванням януковича погодився. Хоча такої цілі я не переслідував. Для об'єктивності всеж мушу сказати, що Тимошенко "сказала - і виплатила", а ось твої януковичі починають складати програми про наміри та всіляки списки на черги по виплаті, вже навіть не пишу про довідки, які треба буде тим "осчастливленним вітєю" пред'явити.


     Якщо ти, читачу, ще і досі не заплював свій монітор, та читаєш мою " маячню ", то скажу тобі по секрету - ту " вітіну тисячу " навряд чи отримають ті 6 млн. ошуканих українців, якім вітьок в чергове щось пообіцяв. 

                "Освідчитись, то не означає одружитись" - волає народна мудрість. 

     А от " пообіцяти і не виконати "- то основне в діях тобою обранною влади. Скільки ти вже чув обіцянок за два роки царювання від януковичів ? А вітін кишеньковий суд вже вам довів і законність того, що обіцяти і не виконувати обіцяне - то не є злочином і відповідальності влади за невиконані обіцянки тепер нема жодної. Так що ти, читачу, і надалі продовжуй вірити та синіючи сподіватись на обіцянки від вітька та його команди проффесіаналів. 

   
                                                " ВПЕВНЕННОЮ ХОДОЮ ДО ВЕРШИНИ "ПОКРАЩЕННЯ " 

p.s.
А читачі з аналітичними здібностями і без провалів в памяті напевно пригадають, як "голубі" мавпували все, що перед тим робили "помаранчеві". Може це і не погано, але всеж - мавпування.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Азаров,люди
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.