Цирк на дроті, чи такі реалії нашого життя ?

28 квітня 2012, 05:38
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
547
Цирк на дроті, чи такі реалії нашого життя ?

А у нас тепер новий омбудсмен - ша !...


    І в прямому та переносному сенсі, але під шумок вибухів у Дніпропетровську та викрики незгоди оппозиції, у верховній раді, стоячі майже в коридорі, жіночка, яку так наполегливо та вперто влада просувала на посаду головного захистника всіх скривжених українців, зачитала текст присяги та швиденько зникла. 

Що це було ?
Відеоряд, який можно побачити на тб з цього приводу просто шокуючий. Принаймі для нормальних та думаючих людей це просто нонсенс.
Чому така поспішність ?
Чому читала текст присяги стоячі біля виходу ?. А не так як малоб бути в правовій державі - на трибуні вр ?
Всеж обирали головного захистника, а не якусь там наглядачку над прибиральницями у вр, км чи навіть адміністрації януковича.
Хоча "прибиральницею" для януковичів вона напевно всеж буде.

Питань можно ставити багато, так само як і давати самім собі відповіді на них.
Офіційного тлумачення тлумачів від влади януковичів ми напевно не почуємо. Вони свою справу зробили. Що їм тут тлумачити. І якщо всеж прокоментують то по їх версіїї все буде законно та правильно.

 Моя версія напевно буде сама проста - попередниця тепер вже  "в законі" Лутковської, Карпачова почала говорити про події в качанівській колонії які стались з Ю.Тимошенко, говорити те, що владі дуже не подобається. 

Але позачергове засідання вр ( оппозиция погодилась розблокувати роботу вр ) проводилось з приводу вибухів у Дніпропетровську, а не присягання тої випещеної пані януковичу, тому хочу і свої п'ять копійок вставити з того приводу.

Напевно влада тепер почне закликати свій лохторат гуртуватись навколо партії та влади в таку небезпечний час їх для держави.

Колись та десь в історії людства таке вже було... 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Азаров,бандиты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.