Від можливої ізоляції України постраждають всі

14 травня 2012, 20:10
Власник сторінки
Бізнес, маркетинг, політика, економіка і медіа
0
611

Чим це загрожує людям?

Телепрограма "Час-Тайм" української служби "Голосу Америки", яка щодня виходить на "5 каналі" о 21:40, презентувала в неділю 13 травня серед інших і мій коментар щодо можливої міжнародної ізоляції України через переслідування опозиції.

Коментар звучав так:

"Народ в Україні постраждає від будь-якого типу ізоляції. Також слід розрязняти, яка можлива ізоляція та хто її запровадить - лише ЄС чи разом зі США. Якщо ізоляція буде комплексна ЄС-США, як щодо КНДР, Ірану чи колишнього Іраку Хуссейна, то це вдарить по владі найбільш болісно. Якщо буде ізоляція суто політична щодо еліт (заборони в'їзду, відмови в зустрічах, переговорах, чинності міждерж. угод, в т.ч. замороження угоди про Асоціацію з ЄС), то на суч. владу це не вплине - поруч Росія з її ресурсами і грішми... Якщо ж ізоляція буде економічна проти еліт (із замороженням зак. рахунків в т.ч. їхнього бізнесу), то з України спочатку видавлять і так невеликі рештки зах. компаній в прямий чи опосередкований спосіб (і на їхнє місце запросять бізнес російський). Тому в питанні ізоляції дуже важливо, чи приєднається і в якій мірі до неї Росія. Без Росії жодна ізоляція влади в Україні не вийде. На це нинішня влада і сподівається. Чим сильніша ізоляція, тим швидшим буде скочування до варіанту Білорусі Лукашенка".

Принагідно дякую Мирославі Гонгадзе. Також раджу переглянути відео розмови Мирослави Гонгадзе в студії з політологом, науковим співробітником університету Джорджа Вашингтона Сергієм Куделею.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.