Просрали "Харківські угоди", просрали мову. Опозиція, що далі? Країна?

05 червня 2012, 08:08
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
672
Просрали  Харківські угоди , просрали мову. Опозиція, що далі? Країна?

Мені соромно було сьогодні стояти під Верховною Радою. Соромно, тому що депутати виявилися без почуття самостійності, без відчуття реальності і без жодних патріотичних міркувань.

Вони УСІ виявилися зрадниками.

Жодному із депутатів – ні. Жодному із депутатів не муляє те, що він, на відміну від нас – покидьок і імпотент. Жодному депутатові не дошкуляє те, що він «кинув» власний народ. Жодному депутатові не спадає на думку, що тепер він – в опозиції тільки до людей і країни.

Помітьте, жоден опозиційний депутат не зміг захистити мову, жоден опозиційний депутат навіть сьогодні не дав по морді Колесніченку чи Ківалову. Знову люди вийшли на вулиці і знову їх політикани «продинамили».

Так було із «Харківськими» угодами, так було із законом про вибори, так сталося з мовою. Що далі, опозиція? Що ВИ далі продасте?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: протест,народ,опозиція,влада,мова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.