Опозиція порушує домовленості перед громадськістю та рухом "ЧЕСНО"

02 липня 2012, 09:10
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
595
Опозиція порушує домовленості перед громадськістю та рухом  ЧЕСНО

Об’єднана опозиція почала грати брудну гру, приспавши громадськість заявами Арсенія Яценюка і Олександра Турчинова про чистоту списків і погодження мажоритарників.

Так, у Києві зафіксовано появу агітаційних матеріалів однієї особи, яка видає себе або представляє об’єднану опозицію і всюди про це нагадує. При цьому лідери опозиції запевняли, що кулуарних домовленостей не буде, списки будуть обговорюватися відкрито, як і кожний мажоритарник. Насправді, все звелося до гучних презентацій і спілкування із громадськими діячами.

Агітацією завішені десятки вулиць столиці, листівки і біл-борди висять майже у кожному дворі. При цьому, народні депутати від фракції «БЮТ-Батьківщина» заявляють про відсутність інформації про підтримку тієї чи іншої кандидатури та взагалі не знають, що відбувається насправді у столиці і регіонах.

Шкода, що опозиція не тримає слова і нічим не відрізняється від влади…

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,Турчинов,Батьківщина,опозиція,політика,столиця,мажоритарні округи,громадськість,державна зрада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.