Музика, що йде від щирого серця!

04 липня 2012, 08:30
Власник сторінки
Політик - громадський діяч
0
760
Музика, що йде від щирого серця!

Музика відкрита кожному, вона здатна спілкуватись з усіма, хто робить крок їй назустріч. Вона надихає і запалює серця.

  
 ТЕТЯНА ЖМЕНДАК                 ФОТО: Анастасії Чепурної

ІЛЛЯ БОНДАРЕНКО                                             ТЕТЯНА ЖМЕНДАК

   Подія про яку я хочу розповісти, пройшла поза увагою преси і не була широко висвітлена.
   26 червня 2012 року у Національній Філармонії України Колонному залі ім. М.В.Лисенка відбувся концерт, під назвою «Запалюючи серця». Концерт вів Олексій Коган. А головними дійовими особами-солістами, були звичайні Українські діти Ілля Бондаренко та Тетяна Жмендак. Викладачем у яких є Андрій Вікторович Малахов. Також в концерті приймали участь відоме джазове тріо Наталія Лебедєва, Костянтин Іоненко, Олексій Фантаєв, і артисти Євген Гаврилюк, Андрій Малахов, Юлія Компанієць, Віталій Лиман. Концерт відбувся за підтримки Посольства Аргентинської Республіки в Україні. 
   Я хочу зупинитися саме на дітях, Тетяні Жмендак і Іллі Бондаренко, яким сьогодні по 10 років від роду. Чому на них ? Та тому, що ці діти зростають на моїх очах. Саме Тетяна Жмендак у жовтні 2007 року брала участь у першому  Святі Українського словника яке ми започаткували на громадських засадах, разом з українським мовно-інформаційним фондом НАН України на чолі з директором Академіком Широковим Володимиром Анатолійовичем.  І якщо в (You Tube) набрати «Свято українського словника», то Ви, самі зможете переконатись як зростають ці діти. Звичайно завдяки величезних зусиль їх батьків. Я особисто знаю маму Тетяни Жмендак, пані Вікторію, часто з нею спілкуюсь і знаю яких зусиль їй вартує виховувати трьох дітей. І я впевнений що це виростає майбутня гордість Українського народу. І саме так виховуються генії і гордість нації. Наполеглива праця батьків. А ось тут і виникає питання: А хіба тільки батьків наполеглива праця? А де держава? Чому за останні 20-ть років незалежності не створено належних умов для виховання молоді в Україні? Відповідь очевидна – НІКОЛИ, за гонитвою в неймовірному збагаченні, сьогоденним керівникам державою і чиновницькій братії, та і не потрібно це.
    Але ж, держава це ми з вами. Це наші родини, наші діти, онуки. То тоді я не розумію чи ми такі дурні, чи ми тут на цій території не народ України.
    Сьогодні в Україні спотворено саме поняття нація, народ, родина і в решті решт людина. Для того щоб ми відчували себе громадянами європейської держави потрібно нам самім прийняти активну участь в її формуванні. Бо саме ми громадяни України своїм мовчанням, підкупами та хабарами створили цю владу. І саме на нас, на громадян України лежить відповідальність за той стан який сьогодні склався у країні, в економіці, культурі, освіті та багато в чому. Саме ми обираємо тих політичних говорунів  які розідрали нашу державу на шматки. Саме наші обранці створили своє задзеркалля в якому вони мешкають окремо від громадян України. 
  І сьогодні вони знову побігли до народу України, випрошуючи на колінах, підкуповуючи гречкою та обіцянками свідомість народу, за для того щоб залишитись в тому самому ЗАЗЕРКАЛЛІ, на все своє життя, а потім передати крісло по спадщині своїм родичам.
    Сьогодні  ми маємо сказати СТОП. Всім тим хто був чи є при владі. Країні потрібні нові обличчя! 
    Нові обличчя – нові ідеї. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.