Вибори 2012. Ющенко, Костенко і К°. Маразм "Крєпчаєт".

25 липня 2012, 06:36
Власник сторінки
0
967

Розшукуються схиблені, які знову кинуться голосувати просто За " Так !" А ще проголосують за свою бідність і безправність.

Аж дух захоплює, коли слухаєш патетичну риторику голови УНП Костенка, що виборче "об'єднання" "Наша Україна" сповідує "чисту" праву ідею, і звинувачення на адресу "Свободи" у лівацьких нахилах.

Дивуєшся.
Як могли українці 20 років поспіль обирати цих недобродіїв до Верховної Ради, які увесь час паразитують на українських цінностях і прислуговуються розграбуванню України ?

За словами Костенка права ідея не терпить ніякого лівацтва.

Отже, якщо до лівацтва віднести питання справедливості і поняття достаток і добробут всіх простих українців, то, зі слів великого "стовпа" "правої" ідеї Костенка, робимо висновок: Ющенко і К° знову лізуть до влади, щоб залишити українців бідними, обдертими жебраками.
Вони йдуть до влади, щоб не дати жодного шансу українцям на успішне майбутнє.

За визначенням Костенка, права ідея має назавжди поділити країну на бідних і багатих.

Хочу нагадати цим апологетам маразму,
Що в жодній країні світу за чистими ідеологічним доктринами не побудовано жодної діючої моделі державної системи.
Що жодна з "чистих" ідеологій, побудованих на вихолощених ідеологічних принципах, не має своєї прикладної моделі державної системи.
Що всі успішні моделі державних систем поєднують в собі елементи різних ідеологій, в тому числі і "лівацьких".
І, в залежності від вмісту пропорцій складових різних ідеологій, в моделях державних систем і вибудовано відповідні сучасні державні устрої: Від розвинених європейських демократій до абсолютистських африканських диктаторських карликових монархій.

Європа і досягла своїх високих стандартів у всіх сферах завдяки соціальній орієнтації своїх державних систем. (лівацькій, за розумінням Ющенка і Костенка)

Тому не можуть бути костенки проєворопейськими політиками, якщо вони у своїй діяльності застосовують і сповідують ідеологічні принципи, стандарти і цінності, протилежні європейським.

І добре, що часи костенок закінчуються.
У парламент вони можуть пройти лише з дозволу влади, і якщо їм накинуть з "барського плеча" декілька відсотків тільки для того, щоб костенки вдавали з себе парламентську опозицію.

Але і для цього вони не потрібні владі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: модель,Віктор Козир,ідеологія,державна система,ВИБОРИ 2012,вибори до Верховної Ради
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.