Відповідь Анатолію Гриценку

26 липня 2012, 08:47
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
477
Відповідь Анатолію Гриценку

Шановний Анатолію Степановичу!

Я Вас особисто дуже поважаю, але те, що Ви сказали в Івано-Франківську про те, що «самовисуванці, які пройдуть до майбутнього складу Верховної Ради, потім вступатимуть до фракції Партії регіонів» – повна нісенітниця й абсурд!

Згоден, велика частина вчинить саме так, але лише тому, що саме опозиційні сили їм не лишають вибору. Саме опозиція «плюнула» на багатьох самовисуванців і віддала підтримку «грошовим мішкам» і «аксакалам партій», а також тим, хто є керованим і наближеним до лідерів.

Я особисто, до Вашого відома, теж ітиму самовисуванцем, тому що ані у Кличка, ані в «Батьківщини», «Фронту змін» чи навіть «Громадянської позиції» не дослухаються до голосу громадськості. Опозиція фактично «злила» 223 округ Пилипишину і владі, тому що амбіції лідерів вищі, ніж розвиток держави. І коли я із командою запропонував свої послуги опозиційним силам – усі відмовили. Але НІКОГО, підкреслю, НІКОГО досі не спромоглися знайти. А якщо і знайдуть, то, як завжди, якусь «заяложену карту», яку люди вже бачать багато років.

І моя команда, всі мої друзі і колеги були вражені тією впертістю, з якою опозиція відмовилася підтримувати будь-кого із нових облич у 223 окрузі столиці. Їм краще віддати мандати владі, аніж допустити зміну поколінь.

Може це і неприємно чути, але я особисто запропонував Юлії Тимошенко список із 25 мажоритарників по всій Україні – це молоді хлопці і дівчата, нова еліта нації. Але волю Юлії Володимирівни тепер кожен трактує так, як вигідно йому, тому усі вони йтимуть самовисуванцями. Я вам гарантую, що ані я, ані мої колеги і друзі не співпрацюватимуть із Партією регіонів чи її сателітами, але це аж ніяк не заслуга опозиції – це наша принциповість і юнацький максималізм.

Якщо Вам не вистачає рейтингу для списку, або Вам нема чого сказати – не розкидайтеся такими заявами і не узагальнюйте, бо таким чином Ви показуєте, що не знаєте ситуації і, що ще гірше, залишаєте неподобство як є, обмовляючи порядних людей і принижуючи їх, обзиваючи «тушканчиками». Огульне критиканство – не найкраща якість для поважного політика, тим паче, офіцера. Вимагаю від Вас публічного вибачення і обережності у висловлюваннях – Ви ж все-таки не на базарі!

Дякую!

З повагою, Антон Дмитрієв

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Яценюк,Кличко,Гриценко,корупція,Фронт змін,Київ,Партія регіонів,молодь,мажоритарні округи,об'єднана опозиція,підкуп,вибори-2012,Антон Дмитрієв
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.