Час нової Суперідеї, Унікальної Політичної Суперпропозиції і... "Противсіхів".

29 липня 2012, 13:12
Власник сторінки
0
1396

"Технологічний" підхід до проведення виборчих кампаній в Україні вичерпав себе. Технології вже не спрацьовують і використовуються тільки для омани виборців і фальсифікацій результатів виборів.

Сьогодні українці вже не "поведуться" на міфологемки: "розумний, тому що великий" і "українка, тому що "гарна і тендітна жіночка".
Виборці вже не реагують на різноманітні стратагеми та тактичні ходи-"уловки" і не сприймають алогічних тверджень.
Українці вже мало зважають на форму агітаційних месиджів, свідомо чи підсвідомо аналізують їх контекст і обирають зміст.
Українці вже пам
'ятають минуле і асоціативно відштовхують від себе примітивні маніпулятивні агітаційно-пропагандистські розробки придворних "технологів".

Людей, які так мислять, в Україні вже більше 37%.
Їх ще називають "противсіхами".
Саме цей суспільно-політичний громадянський сегмент українського суспільства вирішить долю наступних виборів і української демократії.
І від голосу цих громадян залежать результати наступних виборів.

Якщо ці громадяни отримають свою Політичну Суперпропозицію, вони прийдуть, проголосують і захистять результати виборів.

Тільки "Противсіхи" можуть вивести за собою на вулиці українських міст десятки мільйонів громадян.

Якщо ж все залишиться по-старому, і не буде запропоновано мобілізаційної Суперідеї і не буде реалізовано мобілізаційний Суперпроект, ці українці залишаться дома.

І Україні знову будуть "викручувати" руки купка пройдисвітів, за яких проголосує 15% -17% їх недалекоглядних прихильників.

Тому сьогодні Україну може об'єднати тільки новітня цивілізаційна Унікальна Політична Суперпропозиція, на яку очікує більше 75% громадян України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Суперпропозиція,Суперідея,вибори-2012,ВИБОРИ 2012,Суперпроект
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.