Стратагема "Мова". Як Зробити українську мову потужним мобілізаційним чинником.

19 серпня 2012, 15:09
Власник сторінки
0
1974

Оголошено чергову мовну мобілізацію. Але українці знову не виходять захищати свою мову. Або Що Робити справжній опозиції (Стратагема). Тільки, де та справжня опозиція?

Головні причини байдужості частини українських громадян до української мови.

На початку української незалежності українські "демократи" говорили, що найголовнішим для України є здобуття незалежності і впровадження української мови в усі сфери життя. Що потрібно створити українську державу, а громадяни самі себе прогодують.

І вже 20 років поспіль:
- Україною торгують, Україну руйнують, зраджують, розколюють і роздирають "українські" президенти, які розмовляють українською мовою.
- В Україні українською мовою вибудовують антинародні, злочинні, бандитські режими.
- Українців грабують чиновники і "народні" обранці, які теж розмовляють українською мовою.
- Над українським народом повсякчас знущаються ті, хто править і розмовляє українською мовою.
- Українців мільйонами вбивають нескінченними витонченими засобами, розмовляючи при цьому українською мовою.
- Україну зневажають, принижують і нищать ті, хто розмовляє українською мовою.
- Українцям брешуть теж українською мовою.
- Українці дочекалися і дожили до часів, коли українську мову вже забороняють до вжитку теж українською мовою.
- Найбільші, найбрудніші і найогидніші злочини в Україні чиняться покидьками, які розмовляють українською мовою.

- Опозиція теж маніпулює виборцями і вводить їх в оману українською мовою.
- Опозиційні кандидати лізуть до влади, щоб і собі щось урвати, зате спілкуються з виборцем українською мовою.

І не знають, Що Робити, українські опозиціонери теж по-українськи і українською мовою.

А українці покинуті наодинці зі своїми "українськими проблемами" і мають щоденно боротися за своє виживання.

І тому більшості українців байдужа мова, якою розмовляють ті, хто їх грабує і перетворює на новітніх рабів.

Нажаль, частина українських громадян сьогодні не може ідентифікувати українську мову, як один з ключових чинників існування Нової України, яка забезпечує успішне майбутнє кожного українця. Адже такої Нової України ще нема і її потрібно ще побудувати.

Тож і не дивно, що заклики про захист української мови поки що не є аргументом для участі українців у масовому спротиві режиму, а інформація з різних регіонів України про "проголошення регіональних мов" нагадує повідомлення з фронтів Другої Світової.

Але радує вже те, що хоч на 21-му році української незалежності більше 76% українських громадян розуміють, що українська мова має бути єдиною державною мовою України.

Чому українці масово не приймають участь у опозиційних акціях з захисту української мови.

Українці не виходять на вулиці і не відгукуються на різноманітні "мобілізації", бо стали набагато розумнішими за тих, хто намагається їх очолити, щоб черговий раз використати і викинути на смітник.

Українці розуміють, що сьогодні боротьба йде за владу між олігархічними кланами та їх прихвостнями, і вже не хочуть бути розмінною монетою у їх гризні.

І мова сьогодні - лише один з інструментів у олігархічному протистоянні.

Та й навіщо виходити на вулиці, якщо народ поки що нічого не вирішує, і щораз повторюється один і той же сценарій: опозиція отримає чергову кістку від влади, черговий раз заявить про згортання різноманітних "мобілізацій" і знову всіх "кине".

А активні учасники опозиційних акцій залишаться сам на сам зі своїми ворогами.

І цьогорічна липнева "мовна мобілізація" під "Українським Домом" вкотре засвідчила недалекоглядність, цинічність і навіть підступність теперішньої української "опозиції".

Та й нинішня "мовна мобілізація" теж вже "зависла у повітрі", не має активного логічного продовження і оголошена опозицією лише з метою нагадати про своє існування, адже розпочалися вибори до Верховної Ради ( такий собі безкоштовний технологічний хід ).

Українці вже стомилися від акцій, які нічим добрим не закінчуються, які є безглуздими за метою і цілями, безперспективними для майбутнього України і для кожного пересічного громадянина.

Українці вже давно не довіряють опозиційним "вождям" і їх командам, які нескінченно зраджують український народ і самі причетні до пограбування кожного українського громадянина, або є примітивними інтелектуальними нездарами, не здатними відродити Україну.

І тому Українці не реагують на будь-які акції опозиції і масово не відгукуються навіть на заклики про захист української мови.

Але сьогодні українці масово і активно підтримають тільки того, хто запропонує їм справжню Українську Суперальтернативу, і не важливо, хто це буде, і якою мовою буде зроблена ця стратегічна і очікувана народом пропозиція.

А Україна підніметься і самомобілізується вже тільки для участі в справжній системній опозиційній Супердії, спрямованій на реалізацію Української Суперальтернативи, яка і перетворить українську мову на один з ключових стратегічних чинників консолідації української нації.

Що потрібно Зробити справжній українській опозиції,
щоб українська мова стала потужним мобілізаційним чинником для всієї української нації. (Стратагема "Мова").

Панове "Опозиціонери"!
Якщо Ви вже вдаєте з себе таких патріотів і демократів,

Запропонуйте свій позитивний проект, який "змінить" світоглядну модель кожного українця на генетично-ментальному рівні на протязі декількох найближчих місяців, і українці безоглядно підтримають вас.

Покажіть, що Ви якісно інші і відрізняєтеся від існуючої влади інтелектуально, духовно, ментально, світоглядно.

Запропонуйте свою Суперальтернативу і прив’яжіть її до українських цінностей.

Переконайте, що тільки Українська Суперальтернатива – єдиний Шанс для Українців, і українці будуть підніматися на захист своєї мови, як на захист своєї єдиної альтернативи.

Для того щоб українські громадяни з повагою ставилися до своєї мови, для того щоб українська мова остаточно стала СИМВОЛОМ українства, мова має стати символом найкращих державних стандартів, новітньої української системи цінностей і всього українського життєвого простору і не тільки в Україні.

Українці мають пишатися своєю державою, в якій комфортно жити, і тоді мова стає потужною мотивацією не тільки для мобілізації українців, але і для всього українського народу.

І при будь-якій загрозі українці підніматимуться захищати свою мову не тільки, як засіб для спілкування, а і як Символ Українського Способу Життя, як Символ Українства.

Чи можливі такі проекти з майже "миттєвої" трансформації суспільної свідомості?

Історія показала, що можливі.

У підсвідомості кожного українця на генетично-ментальному рівні вже "зашита" інформація позитивних світоглядних, духовних, етичних, ціннісних моделей української нації.

Необхідно лише вміти активізувати відповідні рівні підсвідомості кожного громадянина. Для того щоб перевести цю інформацію з рівня підсвідомості на рівень свідомості,
має відбутися те, що називається прозрінням і усвідомленням прихованих, напівусвідомлених очікувань, мрій і сподівань кожного українця.

Цього можна досягти тільки мотиваційними спец. проектами.

Зробіть це і український народ підтримає Вас.


P.S.
Шановні Опозиціонери, це тільки Загальна (якісна) наближена Схема Стратагеми, яка вирішує тільки одну з багатьох існуючих проблем українського суспільства - Мовну.

Але і Загальної Схеми вже достатньо, щоб почати робити кроки зі справжньої розбудови України і формування єдиної української нації, і достатньо для того, щоб справжні політики-державотворці почали вже замислюватися над стратегією і тактикою своїх подальших дій.

Ну, а Технологічна (кількісна (аналітична) частина Стратагеми: Аспекти, Модель, деталізовані структурні і функціональні Схеми, Формули, Механізми і Алгоритми, Умови і Параметри, Забезпечення і Спец. Проекти, які реалізують цю Стратагему на тактичному рівні, – Це вже прикладна частина - інтелектуальна власність.

P.S.
Використовую складову частину "Супер", щоб підкреслити цивілізаційну новизну стратегічного інтелектуального продукту, який має бути запропонований Україні і який єдиний сколихне, об
'єднає, підштовхне на активні дії всю українську націю і забезпечує розбудову України

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: мова,Віктор Козир,Супердія,суперальтернатива,стратагема
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.