Концепція Територіальної Платформи України.

18 вересня 2012, 08:55
Власник сторінки
Політик - громадський діяч
0
432
Концепція Територіальної Платформи України.

Україна знову опинилася перед непростим вибором. У державі буяє економічна, політична, моральна, демографічна та інтелектуальна криза. Це все стало наслідком головної проблеми нашого суспільства, а

  Україна знову опинилася перед непростим вибором. У державі буяє економічна, політична, моральна, демографічна та інтелектуальна криза. Це все стало наслідком головної проблеми нашого суспільства, а саме:
  Маючи одну з найкращих конституцій у Епропі в реальності ми маємо її недореалізованність, тобто відсутність поєднання прямої та представницької демократії. 
  Внаслідок цього було створено безпрецедентну за своїми масштабами і «універсальністю» корупцію, що стала серйозною загрозою національній безпеці нашої країни. І нинішня криза, що охопила Захід, стала й українською, і це при тому, що економіка України за своєю виробничою суттю слабко інтегрована в світову економіку – і лише по лінії вивозу ресурсів і напівфабрикатів. 
  Сталося так, що авторитет влади й довіра до неї впали до найнижчого рівня за всі роки незалежності. Те саме слід сказати й про так звану «опозицію», яка нещодавно вже була при владі, скомпрометувала себе, а тепер знову прагне стати владою й «узяти реванш». Майже ніхто з українців зараз не вірить у те, що і влада, і опозиція прагнуть вирішити проблеми в суспільстві.
  В цих умовах необхідно визнати: що, прихід нових людей без зміни системи управління, проблему не вирішить. 
   При широкому декларуванні прав громад і громадянина включаючи конституцію України, в дійсності громади взагалі не допущенні до розпорядження власним ресурсом та майном, а головне громада відсторонена від розробки та прийняття стратегії власного розвитку, і цим розпоряджається чиновник.
  Ми пропонуємо вирішення цієї вкрай важливої проблеми:
- через затвердження Народовладдя;
- через надання громаді реальної влади на місцях;
- через створення громади як суб’єкту господарювання.
  Тобто мова йде про створення громади як суб’єкту правовідносин у взаємодії з органами державної влади та самоврядування.

 Для започаткування та реалізації цього процесу ми вирішили створити політичну платформу під назвою «Територіальна Платформа України».

Панченко Сергій Федорович                       Билінська Олена Олександрівна

E-mail: s.f.panchenko@i.ua                      E-mail: olena_bylinska@ ukr.net 

Сайт: www.panchenko.kiev.ua                т. (044)360-11-25

т.(044) 332-70-62; 353-46-63;                                                    моб.096-020-44-20

моб.097-386-77-72; 095-734-68-87.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.