А цар то, ненастоящий !!!, як і все решта від нього.

20 вересня 2012, 06:37
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
336

Брехня та фальш - ідеологія правлячої партії. На бордах з «від стабільності до добробуту» від пр зображена американська сім'я!...

Брехня від партії регіоналів.

На біг- мордах з «ВІД СТАБІЛЬНОСТІ ДО ДОБРОБУТУ» від партії ригоаналів зображена американська сім'я!
Фотографії на білбордах партії регіонів придбано в американському фото-магазині.



Фотографія для борда, де зображено щасливе сімейство в трьох поколіннях, куплена у Shutterstock, а підписаний реліз цієї моделі зберігається в головному офісі компанії Shutterstock Images LLC, 60 Broad Street, 30th Floor, New York, NY 10004, USA.

Обійшлася «велика сім'я з дітьми в домі» Партії регіонів - 100 доларів за скачування з сайту www.shutterstock.com одного зображення будь-якого формату.

Ніякого відношення ці люди до України не мають!

Звичайно що це не якась там супер-пупер новина, і де-хто навіть скаже - "
ну і що ?". Але де межа ?
Де межа отого, що зоветься порядність та культура ? Що ще має відбутись, щоб той задовбаний донбаскій народ хоть щось почав розуміти. Але дивлячись на їх реакцию на те, що виробляють ті, кого вони висунули у владу нашої держави, оптимізму вже нема.


А це вже наша реалія, яку я особисто зафіксував




Слідом за регіоналами зганьбилися зі своїми білбордами і комуністи.
На білбордах, розміщених Комуністичною партією із закликом повернути захоплені землі народу, зображені зовсім не кримські пейзажі. На знімку зображений не Крим чи якийсь інший український курортний регіон, як, напевно, хотіли показати комуністи, а грецький острів Скіатос. Таким чином, комуністи хочуть повернути українському народові грецькі землі. Фото острова Скіатос взято з американського стокового фотосайту Shutterstock.com. Це зображення активно розміщується КПУ на лайтбоксах та білбордах, а також представлено на офіційному сайті партії.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,бандитизм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.