Кандидат-мажоритарник, хто ти ?, і що тобі треба від народа ?

26 вересня 2012, 11:41
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
336

Чому наше насєлєніє так весело ведеться на лохотрон від "незалежних самовисуванців" ?

Все більше і більше схиляюсь до думки, що історія розвитку людства та єволюція суспільства всеж не вчать наших людей. А більшість з нашого люду напевно взагалі то і не чули та не знає про існування тої історії довсіду та еволюції.
Досвід народів, які живуть "по-европейськи" всеж не вчить наш люд. А шкода.

Чому так думаю ? Тому, що насєлєніє на території держави Україна все активніше входить в заключну фазу обрання собі депутатів до ВР 2012, які будуть формувати політику розвитку нашої держави, а робить такі прості "дитячі" помилки свого волевиявлення.

Розумію, що влада януковичів навмисно та свідомо пропхала "новий" виборчий закон 50/50 (мажоритарка та парт.списки) для гарантованого набрання собі більшості депутатів в ВР 2012 та збереження своєї влади над народом.

Але що на це кажуть люди ? Невже у них геть відсутні первинні аналітичні здібності ?. Невже у тих людей відсутні "запобіжники" на брехню та обман ?

Вже давно весь цивілізований світ зрозумів, що мажоритарна система обрання депутата до вищого законодавчого органу держави без прив'язки конкретного кандидата в депутати до конкретної партії - то є помилка. А тому і відхилили мажоритарку в такому вигляді.

Кандидата в депутати всеж має хтось висунути. Той хтось має знати про кандидата майже все. Той хтось має відповідати перед виборцями за свого висунутого кандидата. А головне - той кандидат має бути відповідальним перед тими, хто його висунув. І такими "хтосями" стали політичні партії. Неможе бути "незалежного" кандидата в депутати. Принаймі в цивілізованих країнах таких "незалежних самовисуванців" вже нема. Еволюція розвитку суспільства відхилила таких кандидатів.
Звісно, що кожен бажаючий кандидат в депутати до влади і може потішити своє самолюбство та потратити трохи грошей на свої вибори, але розумні виборці такого "самовисуванця" ніколи не підтримують. Чому ? Тому що у тих виборців спрацьовує "запобіжник". На "незалежного самовисуванця" у виборця практично нема жодного важиля впливу, і самовисуванець в разі свого обрання в депутати може потім робити все що йому заманеться. Виборці це розуміють, а тому такі "незалежні самовисуванці" немають жодного шансу в розвинутому суспільстві.

І тільки у нас розквітнули буйним цвітом "незалежні" кандидати-самовисуванці. Так і кортить спитати тих претендентів на депутатське крісло - а від чого та від кого ви такі незалежні ?. Маєте свій бізнес, маєте достатньо грошей для свого життя, то що вам ще треба від того народу ? Чого пхаєтесь ?

Те що "незалежні самовисуванці" щедро обіцяють своїм виборцям "зробити на своєму окрузі" в разі обрання їх до ВР інакше як профанація не назовеш. Депутати ВР України не мають займатись проблемами поганих доріг та каналізацій, чистоти в під'їздах, дитячими майданчиками та режимом сміттєвивозу. Тим має займатись місцева влада, куди ми теж часом обираємо депутатів, з яких і треба питати про ті всі негаразди. А депутат ВР - то є законотворець, який формує наше майбутнє.
Може якраз і через те, що наші люди не розуміють для чого обирають депутатів до ВР, у нас і сталось пришестя до влади людей, які поняття Закон трактують на свій лад, а депутатство використовують в своїх корисних цілях.

 А саме страшне в наших сьогоденних реаліях те, що виборці, яких ще іноді називають лохторатом, навіть не замислюються над тим, а з якого це дива той "незалежний самовисуванець" так енергійно пхається до депутатського крісла ?, а з радісттю приймають всі щедроти від чергового добродія-обіцяльника, ще енергійніше розштовхуючи ліктями собі подібних у натовпі біля роздачі.  

    

P.S.
Комусь моя писанина може видатись дуже примітивною. Може і так. Сперечатись не буду. Але хочу щоб прочитали цю простоту та замислились ті, хто стоять в чергах за подарунками, та щей досі сподіваються на покращення, яке мало відбутись ще вчора.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,лохотрон,вибори-2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.