"Клони" відступають

26 вересня 2012, 13:56
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
1304

ЦВК нейтралізувала двійника Міщенка

Клонів поменшало. Кандидат по 98-му округу на Київщині Євген Міщенко передумав йти у депутати і відмовився від участі у виборах. Причин він не пояснив.

Центральна виборча комісія не стала вникати у деталі такого рішення і задольнила заяву члена партії «Соціалістична Україна», безробітного киянина Євгена Міщенка. Це один із чотирьох клонів депутат Сергія Міщенка. Ще трьом ЦВК відмовила у реєстрації ще на старті кампанії.

Це перший випадок, коли клон дає задній хід. Загалом, клоновані кандидати є у чотирьох десятках округів. Наклоновано багато Волкових, Йоффе та Козаків.

Як кажуть соціологи, клони є неефективною технологіє. Вони можуть відтягнути лише якусь соту відсотка голосів. Тим не менше, кандидати вперто клонують опонентів.

Але як показують нинішні вибори, цією технологіє вміють вдало користуватися лише кілька кандидатів. Решта нагадують мавпу із гранатою, яка нею махає на усі боки, але не знає куди кинути...  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.