Фото звіт, шостої річниці Свята українського словника місто Київ

27 вересня 2012, 05:53
Власник сторінки
Політик - громадський діяч
0
933
Фото звіт, шостої річниці Свята українського словника місто Київ

Лише зауважу одне у Болгарії розроблений теж 20-ти томний словник Болгарської мови, але на сьогоднішній день видано 8-м томів накладом 20 тис. примірників, а у нас 2-ва томи накладом 1000 примірників.

    У святі приймали участь академіки НАНУ, представники іноземних установ акредитованих в Україні, школярі, студенти, кияни та гості столиці.
    Зауважу, що представників влади і так званої опозиції не було. Тай навіщо вона їм потрібна та мова, тим паче що там відбуваються реальні речі з популяризації української мови та її розвитку. А вони ж не звикли до реальних кроків окрім популізму.
    На Святі був презентований другий том з 20-ти томного видання словника української мови, і видані ці два фундаментальні томи накладом, аж страшно сказати, 1000 примірників. 
   Лише зауважу одне, у Болгарії розроблений теж 20-ти томний словник Болгарської мови, але на сьогоднішній день видано 8-м томів накладом 20 тис. примірників, а у нас 2-ва томи накладом 1000 примірників.
  Ось і уся відповідь.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.