Агітхалтура для кандидата ФОТО

27 вересня 2012, 20:58
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
1856

Чому політики не вчаться на власних помилках?

Мені дуже подробається спостерігати за політичними кульбідами рівненського політика, екс-губернатора області Віктора Матчука. Коли він зрозумів,що йому нічого не світить ні в списку Об’єднаної опозиції, ні в піднятій з нафталіну Віктором Ющенком партії «Наша Україна», він склав депутаський мандат. Це сталося на початку липня, за місяць до старту виборчої кампанії. Вийшло красиво і майже благородно. Вже тоді було зрозуміло, що Віктор Матчук балотуватиметься по місту Рівне.

У мене не було жодного бажання писати про цього політика до того часу поки я не побачив його біллборд. На ньому Віктор Матчук у якомусь френчі, на чорному полі на якому червоним виведено «НАШ !».



Я не збираюся аналізувати траурно-кольорову какафонію, але Віктор Матчук став на ті ж граблі, що і під час місцевих виборів 2010 року. Схоже і тоді і тепер кампанію політику роблять одні і ті ж люди. Я не розумію, як можна змакетувати плакат, щоб знак оклику розмістився майже на лобі?



Минулого разу штабісти Матчука докумекали напис розмістити так, щоб буква «У» була прямо під носом у політика. Ну не знайшлося у креативщиків кандидата в депутата ні іншого шрифта, ні іншого дизайнера, ні інших мізків.



Складається враження, що і в 2010-му і в 2012-му штаб працює проти свого кандидата.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.