Віктор Янукович психічно нездоровий ?

01 жовтня 2012, 21:02
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
405
Віктор Янукович психічно нездоровий ?

Його оточення тільки про це і шепчеться...

Як вдалося дізнатися з власних «медичних джерел», у Януковича намітилися серйозні проблеми з його здоров'ям.

 Днями помічниця народного депутата України, О. Бондаренко, побічно підтвердила цю інформацію. Жінка поділилася зі своїми близькими знайомими занепокоєнням з приводу серйозних проблем здоров'я у керівника нашої держави.

Янукович будучи інтеліхентною, освяченою людиною з дуже тонкою душевною організацією, уважно стежить за станом свого здоров'я. Останні аналізи його явно не порадували - фахівцями однієї з державних клінік, яка опікується здоров'ям гаранта, було виявлено чимало
проблемних ділянок в його тілі
. Зокрема, як розповіло джерело (і, знову-таки, підтвердила помічниця О. Бондаренко), у Януковича є неполадки з підшлунковою залозою та інше.

 Однак є і більш насущні проблеми. Справа в тому, що недавно Януковича ознайомили із закритими, та насправді об'єктивними даними соціологічних досліджень. З огляду на те, що ці дані свідчать про відсутність росту рейтингів партії регіонів, і навіть падіння такого, Янукович відреагував цілком закономірно, але не цілком ... адекватно. Рейтинги - величина непостійна, і будь який сильний політик в першу чергу буде думати про кроки, здатних виправити ситуацію.

Однак стан Януковича нагадує, за словами його оточення, стан не цілком адекватної людини. Це, якщо можна так висловитися, «тихе божевілля», панічний страх, гнітючі думки та відчуття. Щось на зразок стану пана Каддафі напередодні загибелі, описаного наближенними до нещасного правителя. Янукович, як стверджують джерела, за його ж власними словами - «близький до депресії», і «кілька днів після того, як подивився рейтинги, не спав».

 Оточення глави держави цілком обгрунтовано вважає, що сильне психологічне напруження передвиборчої кампанії, що входить у вирішальну фазу, може остаточно «добити» легкоуразливу психіку Януковича.

Питання про вихід зі сформованої ситуації ще не обговорювалося на рівні наближених до керівництва партії, однак те, що психічна неадекватність може перешкодити Януковичу у виборі правильних кроків та прийнятті правильних рішень, викликає серйозні побоювання у близьких до нього людей. Тут навіть "мудрий" Клюєв може не допомогти.

 


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.