Журавський і окуляри

09 жовтня 2012, 16:57
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
1493
Журавський і окуляри

Окуляри електорату приписав, можна з ним не спілкуватися...

Схоже команда Віталій Журавський не повірила обіцянці, що журналісти будуть їздити за ним по 66-му округу.  Дарма! Цього разу автор законопроекту про наклеп приїхав у село Чайківку, Радомишльського району.

 

Візит політика проанонсували священники ще під час ранкового богослужіння. Щоправда, люди були дуже злі. Концерт у клубі обіцяли на 10:30. Самого політика чекали об 11:00. А зявився він о 11:30. З людьми не спілкувався. Одразу пішов у клуб, на концерт...

 

 

Традиційно, у селах Журавський роздає окуляри. Правда, жіночка одразу запевнила, що це окуляри не від Журавського. Дарма, що цей предмет політичної агітації, упаковувався у пакет від Журавського.

 

Відео можна подивитися тут.

 

Поки жіночка, ніби-то не від Журавського, роздавала окуляри, я роздавав листівки із закликом відправити цього депутата в Космос, до його багаторічного шефа Леоніда Черновецького.

 

 

Коли помічниця Журавського побачила що я роздаю, то конфіскувала кілька екземплярів листівки, які я не встиг роздати.

 

Після першої пісні на сцену вийшов сам Віталій Станіславович. Але його виступ тривав ледве хвилину. Я навіть не стиг налаштувати відеокамеру.

 

 

Кандидат привітав людей зі святом Іона Богослова. Хоча, за церковним календарем, цього святого вшановують 25 травня. А сьогодні День проголошення корейського алфавіту. Хоча, у Журавського може є свій календар…

 

Після виступу Віталій Журавський одразу взяв курс на вихід. Проходячи повз мене сказав, що моя акція «слабувата». Я не став переконувати кандидата, що на відміну від нього, я з людьми встиг поспілкуватися ще перед початком концерту. Тому невідомо в кого вийшло «слабувато». Але пообіцяв приїхати в гості з колегами, якщо він не злякається так як це було минулого разу

 

Поспілкуватися більше з Віталієм Журавським не вдалося. За традицією, він сів в авто і поїхав. Зате його помічниця мене вичитувала, що я не маю совісті і говорила, що Журавський глибоко віруюча людина. Очевидно, таким чином вона намагалася спростувати фразу із листівки що «справжні християни не саджають за правду».

 

P.S. E самому Радомишлі помітив цікаву картину – під біллбордом Журавського, виконаного без натяків на приналежність до Партії Регіонів, розмістився цирк «Шапіто»…

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.