(Відео) Автівки Антона Яценко знову спричинили важке ДТП

12 жовтня 2012, 15:14
Власник сторінки
Журналист
0
913

Вщент розбиті дві фури та подряпаний чорний Мерседес 600 - такий результат раптового маневру агітаційного мікроавтобуса Антон Яценко на слизькій дорозі. Щоб не розтрощити агітаторів, фотографа та влас

Знову важке ДТП під Уманню. І знову говорять за Мерседес та Антона Яценко. Неподалік автозаправної станції на трасі Вінниця-Кіровоград зіткнулись дві фури та легковик Мерседес. Цього разу з автівки номерні знаки не знімали. Працівники автозаправної станції розповідають: ДТП сталось, коли мікроавтобус Тойота з написом "Антон Яценко" обігнав білу фуру та різко загальмував, зупинившись біля Мерседесу...  Аби не розчавити мерседес, водій білої фури натиснув на гальма. Його розвернуло та викинуло на зустрічну смугу. Там він протаранив помаранчевий КАМАЗ. Своїм хвостом біла вантажівка притисла Мерседес до узбіччя. Мікроавтобус "Тойота"... поїхав далі. Коли прибули журналісти, Антона Яценко на місці ДТП уже не було. Загиблих немає, лише важко постраждалий водій білої вантажівки. На прес-конференції Антон Яценко заявив, що це була спроба нападу на нього. Проте відео з камер відеоспостережень показує зовсім інше. Саме те, що і розповіли свідки - раптова зупинка без попереджувальних знаків у невстановленому місці. Та ще й на слизькій дорозі... Прес-служба Антона Яценко розповсюдила ж таку інформацію: 
12 жовтня 2012 року на трасі Вінниця - Кіровоград біля 11.00 ранку сталося ДТП за участю автомобіля Мерседес та двох вантажних автівок. Автівкою Мерседес, котра стала учасником дорожньо-транспортної пригод, користується народний депутат України кандидат в народні депутати по 200 виборчому округу Яценко Антон. У автомобіль Мерседес, що стояла обабіч дороги біля заправки, врізалася вантажівка. На той час біля машині знаходилися працівник виборчого штабу Яценка Антона. На щастя, сам депутат у цей час перебував у своєму службовому мікроавтобусі та їхав на зустріч з виборцями у с. Кочержинці. Антон Яценко розцінює цю дорожньо-транспортну пригоду як відповідь місцевого криміналітету на його діяльність та роботу в окрузі. На сьогодні Антон Яценко, згідно декількох незалежних соціологічних досліджень, має з найвищий рівнів довіри населення. Офіційна прес-служба народного депутата Укарїни вважає, що у цій ситуації є місце можливої спроби вбивства народного обранця. Тому Антон Яценко звертається з офіційною заявою до Міністерства внутрішніх справ з вимогою ретельно провести відповідне розслідування.

Антон Яценко, будучи народним депутатом України, вже на сьогоднішній день багато чого зробив та продовжує робити для округу та його мешканців. Жоден злочинний криміналітет  не зупинить Антона Яценка у його добросовісній роботі. «Мешканці округу, більшість з яких підтримує Яценка Антона, й надалі будуть отримувати допомогу та підтримку з боку народного депутата України», заявив Антон Яценко. 
  З повагою, прес-служба нду Антона Яценка 
(0673520606)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.