Неарифметична задачка для дурнів.

26 жовтня 2012, 11:59
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
201

На що ви сподіваєтесь ?


   ДАНО :

Микола Азаров, об 11 годині відкриває станцію столичного метро "Іподром", радісно наголошуючи на черговому покращенні.

Біля входу мають бажання зустріти Азарова мітингувальники. Близько двох десятків молодих людей, дівчат та хлопців, із плакатами проти покращень від Партії регіоні прийшли протестувати під нову станцію метро. Молоді люди стверджують, що у навколишніх будинках немає світла, водопостачання та опалення, а всі обіцянки від влади так і не виконуються.

Протестувальники не встигають розгорнути свої плакати, як на них накидаються вже близько трьох десятків, "невідомих у цивільному", чоловіків спортивної статури, в яких проглядається вишкіл "беркута". "Невідомі" починають бити протестувальників та заламувати їм руки, рвати і кидати на землю їх плакати.

  

Присутні правоохоронці спочатку мовчки дивляться на те, що коїться навколо, та ніяк не реагують на бійку та прохання протестувальників захистити їх від молодиків у цивільному. Вже тільки потім, коли "невідомі " побили людей, міліціянти підходять до конфліктуючих . Молодь продовжує кричати - "Життя при Януковичі - лайно"...

Після цього усіх молодих людей "невідомі" у цивільному разом з міліціянтами брутально відтисняють на сто метрів від входу до станції метро.
 
  

     ПИТАННЯ :

Чи порушить "наша"  міліція проти тих "невідомих у цивільному" кримінальну справу ?

Чи будуть покарані "нашим" судом ті "невідомі у цивільному", які порушуючи конституційне право людей на мирні зібрання та протест, перешкоджали протестувальникам ?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Азаров,бандиты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.