Відкрита заява громадськості Шевченківського району.

31 жовтня 2012, 18:32
Власник сторінки
Політик - громадський діяч
0
284

У понеділок, 29 жовтня, о 15.20, в приміщенні окружної виборчої комісії № 223 в м. Києві, під час підрахунку голосів, спостерігачі від кандидата в депутати ВР Пилипишина, здійснили напад на кандидата

Відкрита заява громадськості Шевченківського району.
У понеділок, 29 жовтня, о 15.20, в приміщенні окружної виборчої комісії № 223 в м. Києві, під час підрахунку голосів, спостерігачі від кандидата в депутати ВР Пилипишина, здійснили напад на кандидата в депутати ВР Сергія Панченка, і завдали йому тяжкі тілесні ушкодження , в результаті чого, Сергій Панченко у важкому стані був госпіталізований.
На сьогоднішній день, стан Сергія Панченка залишається важким.
За фактом нападу, співробітниками міліції було складено протокол, і порушено кримінальну справу.
Так само, про факт нападу на Сергія Панченка були оповіщені спостерігачі від ЄС.
Громадськість Шевченківського району м. Києва вимагає від влади ретельного розслідування скоєного спостерігачами Пилипишина злочину, і покарання винних по всій строгості закону. Так само, громадськість вимагає відкритого освітлення слідства і судового процесу над злочинцями.

Громадськість Шевченківського району м. Києва
(в даний час під цією заявою підписалися більш ніж 200 мешканців Шевченківського району)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: драка,2012,фальсификация выборов,Пилипишин,выборы 2012,Сергей Панченко,нападение на кандидата,округ №223 Киев,Панченко,Шевченковский район,люди Пилипишина,бойцы Пилипишина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.