Переможна промова Барака Обами після переобрання на другий термін

08 листопада 2012, 08:56
Власник сторінки
Бізнес, маркетинг, політика, економіка і медіа
0
1004
Переможна промова Барака Обами після переобрання на другий термін

"Ви проголосували за дію, а не за політику, як зазвичай. Ви вибрали нас, щоб ми зосередилися на ваших робочих місцях, а не своїх".

Одержавши впевнену перемогу над суперником від республіканців Міттом Ромні на президентських виборах 2012, Президент США Барак Обама забезпечив собі другий 4-річний термін у Білому Домі. Після оголошення результатів підрахунку голосів Колегії виборців 7 листопада 2012 р. він звернувся з переможною промовою до своїх прихильників, які святкували у виборчому штабі демократів у його рідному Чикаго. До Вашої уваги мій переклад цієї промови:

...Звертаюсь до найкращих в історії політики виборчої команди і добровольців! Ви найкращі! Ви найкращі назавжди! Дехто з вас був новачком, а дехто був зі мною від самого початку – але всі ви є сім’єю.

Незважаючи на те, чим ви далі займатиметеся чи куди підете, ви нестимете в собі пам’ять про цю історичну подію, яку ми творили разом, та матимете вдячність на все життя від вдячного вам Президента. Дякую вам за віру протягом всього цього шляху крізь гори та рівнини! Ви підносили мене по всій дорозі, і я завжди буду вдячний за все, що ви зробили, та за весь ваш неймовірний внесок!

І я не був би тим, ким є, без жінки, яка зголосилася вийти за мене заміж 20 років тому. Дозвольте сказати це публічно: Мішель, я ніколи не любив тебе так, як зараз! Я ніколи так не гордився, бачучи, як в тебе закохалася і Америка – в нашу Першу Леді. Саша і Малія [діти Обами – прим.], прямо на наших очах ви виросли і стали сильними, розумними і гарними жінками, як і ваша мама. Я так горджуся вами, діти! Але теж скажу вам, що на тепер і одного пса в хаті цілком достатньо... [Жарт в контексті того, що Обама обіцяв своїм донькам погодитися взяти в дім собаку, якщо виграє президентські вибори у 2008 р. Тепер він виграв другі вибори, що мало б означати, що він згоден узяти й другого пса - прим.]

Повний переклад цієї промови читайте в моєму блозі на WordPress.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Барак Обама,виступ,промова,вибори в США
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.